مدیریت شعب پست بانک خوزستان؛

تحویل ارز اربعین به بیش از ۱۴۵ هزار زائر و متقاضی در خوزستان صورت پذیرفت

مدیریت شعب پست بانک خوزستان با اشاره به ثبت نام ۱۶۰ هزار متقاضی ارز اربعین گفت: از این تعداد، بیش از ۱۴۵ هزار نفر ارز مورد نیاز خود را دریافت کرده‌اند.

آغاز فروش ارز اربعین در گیلان
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، علیرضا مهرآبادی با اشاره به توزیع ارز اربعین توسط شعب و باجه‌های بانکی در پست بانک استان با توزیع ارز برای بیش از ۹۹ هزار و ۵۰۰ زائر و متقاضی ارز تا یازدهم مرداد گفت: با توجه به گستردگی خوزستان، تعیین ۱۶۵ شعب و باجه بانکی در اقصی نقاط آن در استان بی سابقه بود.  

وی افزود: ماهیت و رسالت بانک در حوزه‌های مختلف، ظرفیت‌های این بانک را در روستا‌ها قابل توجه و آثار و نتایج حضور پست بانک را در این مناطق  انکار ناپذیر و بی بدیل کرده است.

مهرآبادی با بیان اینکه این بانک دولتی و بانک عامل و تخصصی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین  توسعه‌ای در حوزه روستا‌ها است، ادامه داد: تعداد شعب و باجه‌های توزیع ارز نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داده‌ایم.  

مدیریت شعب پست بانک خوزستان تاکید کرد: فرایند ثبت نام در اپلیکیشن بله صورت می‌پذیرد، الزامات، تاکیدات و نکات محوری و قانونی این امر مهم را از ثبت نام تا دریافت ارز اربعین در این سامانه طراحی و در حال اجراست.

وی می‌گوید: هم اکنون پست بانک خوزستان از طریق ۱۶۵ شعبه و باجه‌های منتخب به توزیع ارز اربعین مشغول هستند و در این میان تعدادی باجه نیز در فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز، ایستگاه راه آهن اهواز، فرودگاه آبادان، پایانه مرزی شلمچه و پایانه مرزی چزابه مستقر شده‌اند.

به گفته مهرآبادی؛ تا کنون حدود ۱۶۰ هزار زائر و متقاضی ارز ثبت نام کرده در اپلیکیشن بله برای ارز اربعین، شعب و باجه‌های بانکی خوزستان را انتخاب کرده‌اند و حدود ۱۴۵ هزار نفر از این تعداد ارز خود را دریافت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: از هم استانی‌ها انتظار می‌رود با شعب و باجه‌های بانکی پست بانک همکاری و تعامل بیشتری داشته باشند، شعب و باجه‌های بانکی محدودیت ساعت کاری ندارند و روز‌های تعطیل هم نسبت به توزیع ارز تا آخرین متقاضی در شعبه و باجه کار توزیع را انجام می‌دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه