مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران:
کارکنان در سخت ترین شرایط اقلیمی و گرمای شدید بی وقفه در راستای حفظ ، نگهداشت و افزایش تولید تلاش می کنند
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: کارکنان اقماری در سخت ترین شرایط اقلیمی و گرمای شدید بی وقفه در راستای حفظ ، نگهداشت و افزایش تولید نفت و گاز نهایت تلاش خود را بکار گرفته اند.

،مهران مکوندی در یکی از گرمترین روزهای سال در موقعیت میدان های نفتی مارون و هفتکل در مناطق نفتخیز جنوب با کارکنان دستگاه های حفاری ۶۲، ۳۹ و ۸۷ فتح دیدار و نشست های صمیمانه داشت.
وی ضمن " خدا قوت" به همکاران که با وجود گرمای هوا بنا به ملاحظات کاری در زیرتابش شدید نور خورشید عملیات حفاری را راهبری و با رعایت و دقت بالا و حفظ مقررات ایمنی در جهت اعتلای صنعت نفت و اقتصاد کشور همت و تلاش مضاعف دارند تقدیر و تشکر کرد.
وی در این بازدید که حمید رضا شفیعی مکوند معاون مدیرعامل در عملیات حفاری، عبدالرحمان نساج مدیر منابع انسانی ، رامین شیخیان مدیر خدمات و نعمت اکبری مدیر عملیات حفاری خشکی – ۲ حضور داشتند، افزود: بازدید امروز در ادامه برنامه ملاقات و گفت وگوی چهره به چهره با همکاران اقماری است که توفیق دیدار با آنان در شرکت به لحاظ ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت ، کمتر حاصل می شود.
مکوندی با اشاره به همگامی کارکنان مدیریت های خدمات فنی و ویژه، نگهداری و تعمیرات، اچ اس ئی، ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، خدمات ، ترابری به ویژه تیم های جابجایی و سایر مدیریت ها و ادارات صف و ستاد که در انجام موفق عملیات حفاری و تکمیل چاه ها و تحقق برنامه های شرکت و اجرای به موقع کارها نقش ایفا می کنند؛ قدردانی به عمل آورد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در این بازدید همچنین با حضور رؤسای دستگاه ها پیشرفت کار حفاری در این موقعیت ها را بررسی و با ناظران عملیات شرکت های کارفرما نیز دیدار و گفت گو کرد.
در حاشیه این بازدید با این دیدار معاون مدیرعامل در عملیات حفاری ، مدیرمنابع انسانی و کارگروه تخصصی منابع انسانی این مدیریت و مدیر خدمات شرکت نیز پاسخگوی پرسش ها و محورهای مطرح شده از سوی کارکنان مستقر بر روی دکل ها در موضوعات مختلف از جمله مسائل مرتبط با منابع انسانی و خدمات و ... بودند که مقرر شد برخی موارد و پیشنهادهای مطرح شده بررسی و نتایج به اطلاع همکاران برسد.
چگونگی فرآیند مقررات ابلاغی در خصوص جابجایی،انتقال و کاریابی کارکنان تبدیل وضعیت یافته ایثارگران بندهای "د"/"و" ، بهره مندی نیروهای ارکان ثالث از فوقالعاده کار با مواد آلاینده و پرداخت معوقات فوق العاده مذکور، فرآیند بهره مندی کارکنان از بن کارت و نفت کارت و فوق العاده تخصصی شغل و فوق العاده جذب با اولویت کارکنان عملیاتی و آخرین وضعیت پیگیری فرآیند بهره مندی فوق العاده کار در ارتفاع، پرداخت ترمیمی حقوق در قالب جبران خدمات کارکنان ارکان ثالث معاونت عملیات شاغل در سمت های یک رده بالاتر، فرایند تغییر شغل یا تعیین و تکلیف شغلی کارکنان رسمی، مدت موقت و ارکان ثالث شاغل و پیگیری آخرین وضعیت تغییر شغل تعداد ۱۱۸ انبار دار خدمات غذایی به مشاغل عملیاتی از جمله موارد مطروحه و احصا شده در نشست کارگروه تخصصی منابع انسانی با کارکنان شاغل در دستگاه های حفاری بود.
ارسال نظر