English

استاندار خوزستان:

نظارت هوشمند بر بازار در دستور کار است

استاندار خوزستان با اعلام موجودی مناسب ذخایر استراتژیک استان، از اجرای نظارت‌های شدیدتر بر بازار و راه‌اندازی سامانه هوشمند نظارتی برای کنترل عرضه و تقاضای کالاهای اساسی خبر داد و گفت: تنها در چند قلم محدود مانند برنج محلی، آرد آزاد و مرغ نوسانات قیمتی داریم که تحت کنترل قرار گرفته‌اند.

نظارت هوشمند بر بازار در دستور کار است
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سید محمدرضا موالی‌زاده در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که یکشنبه ۸ تیرماه برگزار شد، با اشاره به وضعیت مطلوب تأمین کالاهای اساسی در استان گفت: خوشبختانه در حال حاضر ذخایر استراتژیک ما در اغلب کالاهای اساسی نه تنها کافی است، بلکه برای ماه‌های آینده نیز پاسخگو خواهد بود و این ذخایر دست نخورده باقی مانده است.

وی افزود: در برخی اقلام خاص مانند برنج محلی، آرد آزاد و مرغ شاهد نوسانات قیمتی هستیم که این موارد تحت نظارت ویژه قرار گرفته و در حال کنترل است.

استاندار خوزستان از برنامه‌های جدید برای نظارت دقیق‌تر بر بازار خبر داد و گفت: علاوه بر نظارت‌های میدانی که توسط پلیس، اصناف و سازمان‌های مربوطه در حال انجام است، به زودی سامانه هوشمند نظارت بر بازار را راه‌اندازی خواهیم کرد. در این سامانه هم فروشندگان و هم خریداران ملزم به رعایت سقف خرید منطقی خواهند بود تا از احتکار و گران‌فروشی جلوگیری شود.

موالی‌زاده با اشاره به همکاری خوب اتحادیه‌های صنفی در این زمینه گفت: با اتحادیه‌های مربوطه جلسات متعددی داشته‌ایم و آن‌ها نیز متعهد به همکاری شده‌اند. از مردم عزیز نیز درخواست می‌کنیم موارد تخلف از جمله گران‌فروشی، عدم عرضه کالا و سایر موارد را از طریق سامانه‌های مربوطه گزارش دهند.

استاندار خوزستان با اشاره به فرارسیدن ایام محرم و افزایش نیاز به برخی کالاها در این ایام گفت: تمهیدات ویژه‌ای برای تأمین کالاهای مورد نیاز در ایام محرم در نظر گرفته شده است تا مردم با خیال راحت بتوانند مراسم مذهبی خود را برگزار کنند.

وی در پایان با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار به صورت مستمر در حال رصد وضعیت بازار است، اطمینان داد که هرگونه مشکل در کمترین زمان ممکن رسیدگی خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه