English

استاندار خوزستان:

حجاج از مرز شلمچه به کشور وارد می شود

استاندار خوزستان گفت: ورود حجاج از مرز شلمچه به کشور جمهوری اسلامی ایران از اواخر همین هفته آغاز می‌شود و تمهیدات لازم برای تردد آسان و روان زائران اندیشیده شده است.

حجاج از مرز شلمچه به کشور وارد می شود
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، سید محمدرضا موالی‌زاده اظهار کرد: حجاج ایرانی از طریق مرز عربستان وارد کشور عراق می‌شوند، سپس به محض ورود، به زیارت عتبات مقدسه عالیات می‌روند.

وی افزود: همچنین برای بازگشت، حجاج گرانقدر استان‌های فارس، هرمزگان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد از طریق مرز شلمچه وارد کشور جمهوری اسلامی ایران خواهند شد.

استاندار خوزستان گفت: تمامی تمهیدات لازم برای ورود آسان و روان زائران بیت‌الله الحرام از مرز شلمچه اندیشیده شده است.

وی تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم با کلیه ارگان‌های مستقر در مرز از قبیل گمرک، نیروی انتظامی و بهداشت به منظور تسهیل ورود و همچنین مسئله حمل و نقل آنها در استان خوزستان انجام شده است.

موالی‌زاده خاطرنشان کرد: ورود حجاج از مرز شلمچه به استان خوزستان از اواخر هفته آغاز خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود روزانه حدود ۱۵ هزار نفر به تدریج از این مسیر وارد استان شوند.

وی یادآور شد: همچنین برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام اربعین حسینی سال ۱۴۰۴ توسط ستاد اربعین حسینی خوزستان طبق برنامه و طبق روال سال‌های گذشته، در حال انجام و تدارک مقدمات است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: تصمیم نهایی در مورد نحوه برگزاری مراسم اربعین توسط مقامات ملی اتخاذ خواهد شد.

چهار هزار و ۳۰۰ زائر خوزستانی در قالب ۲۹ کاروان، ۲۹ اردیبهشت‌ماه امسال به مدت پنج روز عازم سرزمین وحی شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه