English

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان:

پوشش ۹۰ درصدی خدمات ناباروری توسط بیمه سلامت خوزستان انجام می شود

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان از پوشش ۹۰ درصدی خدمات ناباروری و نشاندار شدن سه هزار و ۸۵۰ فرد نابارور در استان خبر داد.

پوشش ۹۰ درصدی خدمات ناباروری توسط بیمه سلامت خوزستان انجام می شود
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، محمدرضا رضایی بیان کرد: این اداره کل در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گام‌های گسترده‌ای در حوزه حمایت مالی از خدمات ناباروری و زایمان طبیعی در استان برداشته و بخش قابل توجهی از هزینه‌ها را تحت پوشش بیمه‌ای قرار داده است.

وی با اشاره به سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و قوانین بودجه‌ای مربوطه گفت: در راستای بند یک سیاست‌های کلی جمعیت و با استناد به تبصره ۱۷ قانون بودجه، خدمات درمان ناباروری از سال ۱۴۰۰ وارد تعهدات بیمه‌ای شد و سازمان بیمه سلامت با تهیه و اجرای دستورالعمل خرید راهبردی این خدمات، در جهت حمایت عملی از خانواده‌ها اقدام کرده است.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان، با تشریح جزییات خدمات سازمان بیمه سلامت در حوزه ناباروری اظهار کرد: پوشش تعرفه‌ای هزینه خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز دولتی دانشگاهی، ۹۰ درصد تعرفه دولتی و در مراکز عمومی غیردولتی، ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیردولتی خواهد بود همچنین در بخش‌های خصوصی، ۷۰ درصد تعرفه این بخش تحت پوشش است.

رضایی گفت: آزمایش AMH برای بررسی ذخیره تخمدان در زنان و آزمایش DFI برای بررسی آسیب DNA اسپرم در مردان نابارور در مراکز دولتی دانشگاهی با تعرفه ۹۰ درصد، در مراکز عمومی غیردولتی نیز با پوشش ۹۰ درصدی تعرفه این مراکز و در بخش خصوصی با تعرفه ۷۰ درصدی در فهرست خدمات بیمه سلامت قرار دارد.

وی ادامه داد: داروها، آزمایش‌ها، تجهیزات پزشکی و خدمات آزمایشگاهی مرتبط با درمان ناباروری نیز با پوشش ۹۰ درصدی ارائه می‌شوند و حتی ۶۶ قلم دارو و هفت قلم تصویربرداری نیز در این مجموعه قرار گرفته‌اند.

رضایی تصریح کرد: تمامی زوجین نابارور و مادران باردار فاقد بیمه، با انجام ارزیابی وسع، می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند. این موضوع شامل فرزندان زیر پنج سال آنها نیز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: هم‌ اکنون هشت مرکز درمان ناباروری در خوزستان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند و بیش از ۳۷۰ ماما نیز برای مراقبت از مادران باردار با ما همکاری دارند.

رضایی با بیان اینکه تاکنون سه هزار و ۸۵۰ نفر در خوزستان در سامانه بیمه سلامت شناسایی و نشان‌دار شده‌اند، افزود: در راستای کمک به جوان‌سازی جمعیت استان و زوجین نابارور خوزستانی تاکنون مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال بابت ارائه خدمات ناباروری در مراکز دولتی و خصوصی استان هزینه شده است.

وی تاکید کرد: زایمان طبیعی در مراکز دولتی دانشگاهی کاملا رایگان است و در سایر مراکز نیز تا ۹۰ درصد هزینه‌ها پوشش داده می‌شود و همچنین در جهت کاهش سزارین‌های غیرضروری، سزارین‌های بدون اندیکاسیون از تعهدات بیمه‌ای خارج شده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان افزود: در راستای شفافیت، تمامی کدهای خدمات آزمایشگاه، دارو، تجهیزات پزشکی و تصویر برداری تخصصی ناباروری در سامانه‌های بیمه سلامت ثبت شده و مدیریت نشان نیز برای تشخیص و هدایت خدمات به بیمه‌شدگان اجرایی شده است.

رضایی با تاکید بر عزم اداره کل بیمه سلامت خوزستان برای اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما کاهش پرداخت از جیب مردم، ارتقای عدالت در سلامت و فراهم‌سازی زیرساخت‌های فرزندآوری برای زوجین جوان است و این مسیر را با برنامه‌ریزی، همکاری با دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و پشتیبانی از مراکز درمانی ادامه خواهیم داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه