سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

استاندار خوزستان:

خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

استاندار خوزستان، در واکنش به گمانه‌زنی‌های اخیر درباره احتمال تغییر موضع دولت آمریکا در خصوص نام خلیج‌فارس، تأکید کرد: خلیج‌فارس نامی اصیل، تاریخی و غیرقابل تغییر است که در تار و پود هویت ملی ایرانیان تنیده شده است.

خلیج فارس
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با بیان اینکه این پهنه آبی نماد وحدت، تمدن و تاریخ ایران زمین است، افزود: رابطه ایرانیان با خلیج‌فارس فراتر از یک پیوند جغرافیایی است؛ این دریا بخشی از جان ایران و میراثی هزاران ساله است که در اسناد بین‌المللی نیز همواره با نام اصیل خود ثبت شده است.

موالی‌زاده با اشاره به تلاش‌های مذبوحانه دولت ایالات متحده آمریکا برای تحریف نام خلیج‌فارس، هشدار داد: بازی با قطعیات تاریخ بی‌نتیجه است. خلیج‌فارس سندی زنده از تمدن بشری است و ایرانیان در هر نقطه از جهان، فارغ از هر تفاوتی، با شنیدن این نام، عشق دیرینه خود به این میراث مشترک را زنده می‌کنند.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه پاسداری از نام خلیج‌فارس یک وظیفه ملی است، خاطرنشان کرد: مردم ایران در طول قرن‌ها حافظ این نام بوده‌اند و امروز نیز هر ادعای نادرستی را با واکنشی یکپارچه و قاطع پاسخ خواهند داد. فرهنگ عمومی ما نشان داده که نیازی به دستور نیست؛ ایرانیان به‌ صورت خودجوش از هویت خود دفاع می‌کنند.  

وی در پایان گفت: همان‌گونه که در سخت‌ترین لحظات، اصل همبستگی ملی ما را متحد کرده و گرد هم می‌آورد، در پاسداشت نام خلیج‌فارس نیز همه ایرانیان یکصدا خواهند ایستاد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه