مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان:

بندر امام خمینی در جذب سرمایه‌گذاری خوب ظاهر شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان از پیشرفت‌های چشمگیر بندر امام خمینی (ره) به عنوان بزرگ‌ترین منطقه اقتصادی بندری کشور خبر داد.

بندر امام خمینی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، ابوطالب گرایلو در نشست با مدیرعامل راه آهن کشور اظهار کرد: این منطقه با وسعت ۱۱ هزار هکتار (آبی و خشکی) وسیع‌ترین منطقه اقتصادی بندری کشور است.

حدود یک هزار و ۳۰۰ هکتار از این منطقه فعال است که بخشی از آن به باراندازها، سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و ساخت سیلو‌ها اختصاص یافته است.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر سرمایه‌گذاری در تولید، خاطرنشان کرد: اگرچه بندر امام مستقیماً در تولید نقش ندارد، اما به دلیل تأمین مواد اولیه کارخانجات از طریق حمل‌ونقل دریایی، نقش کلیدی در زنجیره تولید ایفا می‌کند.

گرایلو از انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌هایی به ارزش ۱۱۰ هزار میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد و گفت: این موفقیت‌ها بدون توسعه زیرساخت‌ها ممکن نبود.

وی تصریح کرد که سازمان بنادر و دریانوردی با تخصیص ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار، پروژه‌های زیرساختی مانند احداث پل و راه‌های دسترسی را آغاز کرده است.

مدیرکل بنادر خوزستان از آغاز فاز دوم پروژه زیرساخت‌های اراضی ۱۰۰ هکتاری خبر داد و گفت: این پروژه می‌تواند ۱۰ میلیون تن به ظرفیت بندر امام اضافه کند.

وی با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل ریلی اعلام کرد: بندر امام به شبکه راه‌آهن سراسری متصل است و سال گذشته حدود ۲.۹ میلیون تن بار از این طریق جابه‌جا شده است.

گرایلو با بیان اینکه خوزستان ۲۰ درصد از نوار ساحلی کشور را دارد تأکید کرد: هدف ما افزایش سهم حمل‌ونقل ریلی به ۳۰ درصد است تا از بار ترافیک جاده‌ها کاسته شود.

وی از راه‌اندازی اولین ترمینال مکانیزه غلات در بندر امام خبر داد و گفت: سه ترمینال دیگر نیز در حال احداث است که به شبکه ریلی متصل خواهند شد.

وی با اشاره به رشد مطلوب حمل کانتینری و نفتی در بندر امام، ابراز امیدواری کرد که با همکاری راه‌آهن و سایر نهادها، سهم حمل‌ونقل ریلی در بنادر کشور افزایش یابد.

گرایلو با قدردانی از حضور مسئولان در این بازدید، اظهار کرد: ما آماده همکاری با تمام نهاد‌ها برای توسعه زیرساخت‌ها و افزایش سهم حمل‌ونقل ریلی هستیم تا بندر امام خمینی (ره) به قطب اصلی تجارت و حمل‌ونقل کشور تبدیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه