سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

نخبه رسانه ای خوزستان، عضو هیات مدیره خانه مطبوعات شد

افشار پرویزی بابادی نخبه حوزه رسانه ای خوزستان که دانش آموخته دکتری رشته علوم سیاسی است و درحال حاضر عضو هیات مدیره خانه مطبوعات خوزستان نیز می باشد، عضو هیات مدیره خانه مطبوعات کشور شد.

پرویزی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، در این دوره از انتخابات که در ۱۵ اسفند سال‌جاری به صورت الکترونیکی و با مشارکت ۲۷ استان برگزار شد افشار پرویزی بابادی عضو خانه مطبوعات خوزستان توانست با اخذ ۷۶ رای در رسته مدیران مسئول منتخب شورای مرکزی خانه مطبوعات کشور شود.

بر اساس این گزارش، اداره امور خانه مطبوعات طبق اساسنامه به عهده هیئت مدیره‌ای مرکب از هفت نفر عضو می‌باشد، که  از رسته‌های مختلف و برای مدت سه سال با رأی مخفی اعضا به صورت الکترونیکی انتخاب می‌شوند.

 دو نفر از مدیران مسئول و یا صاحبان امتیاز نشریات چاپی یا الکترونیک، سه نفر از روزنامه‌نگاران شاغل در رسانه‌های استان، یک نفر از مسئولان نمایندگی‌ها و سرپرستی روزنامه‌های سراسری و یک نفر از مسئولان نمایندگی خبرگزاری‌ها یا پایگاه‌های خبری سراسری، هفت عضو هیئت مدیره این تشکل را تشکیل می‌دهند.

خانه مطبوعات و رسانه‌ها فراگیرترین و بزرگترین تشکل صنفی رسانه‌ای کشور با بیش از ده هزار عضو است، که فعالین همه رسته‌های رسانه‌ای با رعایت شرایط عضوگیری در اساسنامه، می‌توانند به عضویت این تشکل درآیند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه