مدیر کل حج وزیارت خوزستان؛

بیش از ۴۰۰۰ خوزستانی برای حج تمتع سال آینده ثبت نام کردند

مدیر کل حج وزیارت خوزستان گفت: تاکنون بیش از چهار هزار زائر خوزستانی برای شرکت در مراسم حج تمتع ۱۴۰۴ ثبت نام کرده‌اند.

خانه خدا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، محمد امین یاقوت افزود: با پایان یافتن زمان ثبت نام قطعی حج تمتع سال ۱۴۰۴، چهار هزار و ۲۰۰ زائر خوزستانی برای شرکت در حج سال آینده نام نویسی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه این تعداد زائر خانه خدا شامل زوار، مدیران و عوامل اجرایی حج هستند، ادامه داد: این تعداد زائر در قالب ۲۸ کاروان می‌باشند که نسبت به سال گذشته که سه هزار و ۶۰۰ نفر بوده‌اند، افزایش ۶۰۰ نفری داشته است.

مدیر حج و زیارت خوزستان با اشاره به اینکه استان خوزستان، رتبه نخست کشور در ثبت نام حج تمتع سال ۱۴۰۴ را داشته است، بیان کرد: ۴۰۰ نفر نیز در لیست انتظار قرار دارند که در حال پیگیری برای افزایش سهمیه استان و اعزام این زائران به خانه خدا هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه