سرخط خبرها
  • معاون وزیر نیرو: تأمین برق مناطق جنوبی ایران در اولویت ماست
  • قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
  • مالیات بر ارزش افزوده مشمول مرور زمان نمی شود
  • مردم جنوب پهپاد آمریکایی را صید کردند
  • چین ادعای ترامپ درباره دخالت در انتخابات را رد کرد
  • ترامپ: اسناد محرمانه دخالت چین در انتخابات آمریکا را منتشر می‌کنم
  • سازمان راهداری: تمام راههای مواصلاتی کشور باز است
  • تیم ملی والیبال نشسته ایران برای نهمین بار قهرمان جهان شد
  • عملیات بازسازی و ایمن‌سازی پل‌های آسیب‌دیده در حال انجام است
  • هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود
  • موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند ما تا برگشتن آرامش ادامه خواهد داشت

هشدار هواشناسی خوزستان نسبت به فعالیت سامانه بارشی

اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در استان هشدار سطح زرد صادر کرد.

بارش باران
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، براساس هشدار سطح زرد اداره کل هواشناسی نسبت به فعالیت سامانه در استان، از بعدازظهر فردا، دوشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳، در مناطق جنوب و جنوب غربی رگبار و رعد و برق، احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد، وزش باد متوسط گاهی تندباد‌های لحظه‌ای و بارش برف در ارتفاعات و کاهش دید ناشی از مه پس از بارندگی و در سایر مناطق نیز رگبار پراکنده و رعد و برق دور از انتظار نیست.

لغزندگی جاده ها، جاری شدن روان آب، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال خسارت به محصولات و ماشین آالات کشاورزی از مخاطره‌های این سامانه بارشی به شمار می‌روند و توصیه می‌شود از توقف در بستر و حاشیه رودخانه ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود و دستگاه‌های اجرایی و امدادی آمادگی داشته باشند و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانال‌ها و آبروها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و انتقال محصولات کشاورزی به انبار‌های استاندارد و احتیاط در رانندگی در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است زمان پایان این سامانه بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه خواهد بود.

همچنین وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و کاهش دید افقی از اواخر وقت امروز ۱۶ دی تا فردا، دوشنبه ۱۷ دی ماه در مناطق جنوبی و جاده‌های مواصلاتی بندر ماهشهر مورد انتظار است.

کاهش دید افقی و افزایش رطوبت و مه و اختلال در مسافرت‌های صبحگاهی و شامگاهی از مخاطره‌های این پدیده است و احتیاط در تردد و رانندگی، تمهیدات لازم جهت کاهش خسارات احتمالی ناشی از کاهش دید افقی و افزایش رطوبت و مه در نظر گرفته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه