رئیس حل اختلاف خوزستان خبر داد؛

تلاش موفقیت‌آمیز اعضای شعبه ۳۹ شورای حل اختلاف اهواز برای صلح و سازش در ۷ پرونده مالی

رئیس حل اختلاف خوزستان خبر داد: با تلاش و درایت اعضای شعبه ۳۹ مجتمع شماره ۳ شورای حل اختلاف اهواز، هفت پرونده مهم و پیچیده اختلاف مالی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال که مدت‌ها موجب تنش و نگرانی میان طرفین شده بود، با موفقیت به سازش رسید.

صلح و سازش دادگاه
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت حل اختلاف استان خوزستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی تلاش‌های مستمر و هوشمندانه اعضای شعبه ۳۹ مجتمع شماره ۳ شورای حل اختلاف اهواز، اختلافات مالی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در هفت پرونده که مدتی طولانی موجب اختلافات و تنش میان طرفین شده بود، با موفقیت حل و فصل شد. 

وی افزود: این موفقیت به دنبال نگرش تعاملی و کوشش‌های بی‌وقفه‌ای است که اعضای شورا در روند مذاکرات و جلسات متعددی که با حضور طرفین برگزار کردند، به دست آمد.

رئیس حل اختلاف خوزستان با تأکید بر نقش مؤثر میانجی‌گری و بررسی دقیق شرایط و خواسته‌های طرفین، به اهمیت سازش به‌عنوان راهکاری مناسب برای کاهش بحران‌ها، خاطر نشان کرد: ارتقاء سطح تعاملات و اعتمادسازی میان طرفین باعث شد تا راه‌حل‌های پیشنهادی مقبولیت بیشتری پیدا کنند و در نهایت به سازشی پایدار منجر شوند.

حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت: این نمونه موفقیت‌آمیز نشانگر توانایی و تعهد شورای حل اختلاف در ارائه راه‌حل‌های عملی و کارآمد برای پرونده‌های پیچیده مالی است. و چنین دستاوردی علاوه بر ایجاد آرامش و حفظ روابط تجاری، الگویی قابل پیاده‌سازی برای دیگر پرونده‌های درگیر در سیستم قضایی شده است. که با تلاش و همت مشترک، می‌توان به تفاهم و سازش دست یافت و از بروز مشکلات بعدی جلوگیری کرد.

وی با ابراز امیدواری تصریح کرد: این موفقیت می‌تواند مشوقی برای سایر شعب و ارگان‌ها باشد تا در راستای ترویج فرهنگ سازش و تعامل، قدم بردارند و ضمن کاهش بار قضایی، به ارتقاء سطح رفاه و همدلی اجتماعی کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه