سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست:

اقدامات مناسبی در راستای حفاظت از محیط‌زیست در نیشکر انجام شده است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در جریان سفر به خوزستان از اقدامات محیط‌زیستی در صنعت نیشکر بازدید کرد.

توسعه نیشکر
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در جریان سفر به خوزستان از اقدامات محیط‌زیستی در صنعت نیشکر بازدید کرد. وی ضمن اشاره به اقدامات مؤثر انجام‌شده در راستای حفاظت از محیط زیست، بر لزوم استمرار این رویکرد تأکید کرد.

در این بازدید، انصاری از شرکت کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی دیدن کرد و بخش‌هایی همچون برداشت سبز، تصفیه‌خانه فاضلاب، و روند تغلیظ ویناس را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد که اقدامات مناسبی در صنعت نیشکر در راستای صیانت از محیط‌زیست انجام شده است.

 

گامی مهم در کاهش مصرف سموم شیمیایی

 وی همچنین در آیین بهره‌برداری از بخش آزمایشگاهی تولید زنبور تلنموس شرکت کرد و این دستاورد را گامی مهم در مدیریت آفات و کاهش مصرف سموم شیمیایی دانست.

این مرکز آزمایشگاهی با هدف جایگزینی مبارزه بیولوژیکی به‌جای مصرف سموم شیمیایی با ظرفیت تولید سالانه10 میلیون قطعه زنبور تلنموس به بهره برداری رسیده است. زنبورهای تلنموس با جستجو، تخم‌های آفت سزامیا در ساقه نیشکر را شناسایی کرده و با تخم‌گذاری بر روی آن‌ها، از تولید آفت ساقه خوار جلوگیری می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه