سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

تقدیر از فولاد اکسین در دهمین سمپوزیوم مدیران حر‌فه‌ای پروژه ایران

به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسال‌های اخیر و همزمان با روز جهانی مدیریت پروژه، در دهمین سمپوزیوم مدیران حرفه ایی پروژه ایران از این شرکت تجلیل به عمل آمد.

شرکت فولاد
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، دهمین سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه،به مناسبت روز جهانی مدیریت پروژه در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۳ با حضور مجید فراهانی معاون پیگیری و هماهنگی نهاد ریاست جمهوری در مرکز همایش‌های برج میلاد در تهران برگزار شد.

سمپوزیوم مدیران حرفه ایی پروژه یکی از مهم‌ترین رویدادهای سالانه در حوزه مدیریت پروژه است. این سمپوزیوم با حضور بیش از ۱۵۰۰ نفر از مدیران پروژه، اساتید و مشاورین با تجربه از صنایع مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، فولادی، معادن و فلزات، راه و ساختمان، آب، برق، داروسازی، خودروسازی، بانکداری، صنایع غذایی و زیربنایی هرساله در روز جهانی پروژه برگزار می‌شود.

در این سمپوزیوم جمعی از مدیران شرکت فولاد اکسین خوزستان از جمله حسن مهدیان مدیر اجرایی پروژه‌ها،سورن دلواری مدیر مهندسی و رضا زنگنه کارشناس متناظر مهندسی حضور داشتند و از شرکت فولاد اکسین خوزستان به پاس تلاش های موثر در اجرای با کیفیت پروژه‌ها تقدیر به عمل آمد‌.

این رویداد فرصتی بی‌نظیری برای مدیران پروژه و متخصصین ایجاد کرد تا تجربیات و دانش خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و از آخرین تحولات و نوآوری‌های حوزه مدیریت پروژه مطلع شوند.

یکی از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد ایجاد و تقویت شبکه‌های حرفه‌ای و همکاری‌های جدید است.همچنین این سمپوزیوم به طور خاص بر مدیریت پروژه و چالش‌های مرتبط با آن تمرکز داشت و همین امر زمینه ساز حضور گسترده مدیران و متخصصین از صنایع مختلف شد و  فرصتی عالی برای ارتباطات دوجانبه فراهم کرد.

همزمان با برگزاری سمپوزیوم،نمایشگاهی جانبی از توانمندی‌های شرکت‌ها و سازمان‌ها برپا شد که فرصتی مناسب برای بازاریابی و توسعه کسب و کار برای مدیران پروژه ایی کشور ایجاد کرد که شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز در این بخش نیز حضور فعال داشت و مورد توجه شرکت کنندگان و بازدید کنندگان قرار گرفت.

این رویداد با حمایت انجمن مدیریت پروژه ایران و دیگر نهادهای معتبر علمی و پروژه ایی برگزار شد که با سخنرانی های علمی و تخصصی از سوی اساتید بنام کشور اعتبار و کیفیت آن افزوده شد.

باتوجه به پیشگام بودن شرکت فولاد اکسین در اجرای پروژه های موفق،همکاری های دانش بنیان و تجربیات گران بها در اجرای پروژه ورق عریض فولادی،  این سمپوزیوم برای مدیران پروژه شرکت‌های مختلف فرصتی استثنایی برای به‌روز رسانی دانش،ایجاد ارتباطات جدید و بهره‌مندی از تجربیات دیگران بهبود عملکرد پروژه‌ها و افزایش بهره‌وری شرکت ها کمک شایانی نمود.

شرکت فولاد اکسین خوزستان با حضور موفق در سمپوزیوم و نمایشگاه تخصصی این رویداد بزرگ مفتخر است همچنان پیشگام دانش و ارتقای صنعت و افزایش توانایی و خودکفای تولیدملی باشد و با انتقال تجربیات، دانش و توانایی بومی بتواند در پروژهای کلان کشور حضور تاثیرگذار ایفا کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه