سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

بررسی افزایش راههای همکاری مشترک محیط زیست و دامپزشکی خوزستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان، در دیدار با مدیرکل دامپزشکی استان خواستار افزایش همکاری در زمینه نظارت بر صادرات واردات گونه های بومی و غیر بومی آبزی شد.

محیط زیست
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، در نشست مشترک مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با مدیر کل دامپزشکی استان راههای افزایش همکاری و نظارتی بر واردات و صادرات گونه های آبزی مورد تاکید قرار گرفت. 

داود میرشکار مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در این نشست از تلاش‌های مجموعه دامپزشکی استان در زمینه واکسیناسیون دام‌های اهلی مناطق که در مجاورت زیستگاه های حیات وحش استان قرار دارند  و جلوگیری از انتقال بیمارهای دام‌های اهلی به حیوانات وحشی قدر دانی کرد .

وی از مدیرکل دامپزشکی استان خواست با توجه به وظایف سازمانی در خصوص صادرات آبزیان از خروج گونه های بومی و ورود گونه های غیر بومی و در حوزه پایش با محیط زیست استان همکاری بیشتری انجام شود.

در این دیدار ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی استان نیز ضمن استقبال از پیشنهاد گشت مشترک گفت باید از طریق مراجع قانونی دستورالعمل و ضوابط برای گونه‌های صادرات ماهیان بومی تدوین شود .

وی در خصوص واکسیناسیون دام‌ها نیز گفت در هر منطقه که محیط زیست پیش بینی نماید این اداره کل آماده همکاری و اکسیناسیون دام های اهلی را دارد .

او در بخش پایانی سخنان خود به پایش آنفولانزای فوق حاد پرندگان اشاره کرد و گفت این بیماری از بیماری های خطرناک است که باید کنترل شود و  اداره کل دامپزشکی استان آماده است تا در پایش این بیماری همکاری لازم را با محیط زیست استان داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه