سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

بی بی مقاومت در خاکی که از آن دفاع کرد آرام گرفت

پیکر بی‌بی لوعه که روز گذشته در سن ۱۰۸ سالگی درگذشت و در دارخوین شادگان تشییع و خاکسپاری شد. 

بی بی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،آیین تشییع، تدفین و خاکسپاری بی بی "لوعه ناصریان" بانوی مقاومت و ایثار دارخوین با حضور فرماندار شادگان، مردم ولایتمدار این شهرستان، مسئولان استانی، پیشکسوتان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس از مسجد حضرت امام علی (ع) شادگان برگزار شد.

فرماندار شادگان در این آیین گفت: بی بی لوعه افتخاری برای شیرزنان ایران اسلامی است که به الگویی برای تمامی مادران جبهه مقاومت تبدیل شد.

جمال صالح‌زاده اظهار کرد: خدمت خالصانه به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، این بانو را به الگویی برای زنان میهن تبدیل کرد.

وی با بیان اینکه بی‌بی لوعه همانند مادری برای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود افزود: این شیرزن از دیار مقاومت با پخت نان و غذا سعی در روحیه دادن به رزمندگان داشت.

فرماندار شادگان گفت: با وجود اینکه در هشت سال دفاع مقدس همه شهر را ترک کردند؛ بی‌بی لوعه و خانواده‌اش با ماندن در دارخویین به رزمندگان خدمت کردند.

بی‌بی متولد سال ۱۲۹۴ است که در سن ۱۲ سالگی ازدواج کرده و ساکن دارخوین بود، هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی و در شرایطی که شهر دارخوین خالی از سکنه می‌شود، بی‌بی لوعه در دارخوین می‌ماند و همراه با پسرانش ضمن شکل‌دهی نیروهای مقاومت مردمی، خدماتی را به رزمندگان ارائه می‌دهد که از آن جمله می‌توان به پخت نان و غذا، شستن لباس‌های رزمندگان اشاره کرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه