سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ زرهی حجت(عج) سپاه:

شهادت مجاهدان حماس نابودی رژیم صهیونیستی را نزدیک‌تر می‌کند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ زرهی حضرت حجت(عج) نیروی زمینی سپاه، گفت: شهادت بزرگ‌مردان مجاهدی چون شهید اسماعیل هنیه، جبهه مقاومت را روز به روز هوشیارتر، قدرتمندتر و تاریخ نابودی رژیم جعلی صهیونیستی را نزدیک‌تر می‌کند.

مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالطیف طباطبایی با اشاره به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس، اظهار کرد: اگرچه قلب‌های مردم شریف ایران در این حادثه تروریستی که منجر به شهادت رهبر مجاهد فلسطین شد، به درد آمده اما فرهنگ شهید و شهادت در میان مردم ایران اسلامی و شیعیان جهان، موج می‌زند.

وی افزود: مردم شهیدپرور و انقلابی ایران اسلامی همواره در طول تاریخ با روحیه شهادت طلبی پا به میدان نبرد با دشمنان گذشته و هیچگاه با این جنایات تروریستی عرصه ولایتمداری و انقلابی‌گری را رها نکردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ زرهی حضرت حجت(عج) نیروی زمینی سپاه ادامه داد: بی شک ترور شهید اسماعیل هنیه این مجاهد فی سبیل‌الله در سرزمین ایران اسلامی تنها برای ایجاد تفرقه و نفاق بین مردم جهان اسلام با ملت ایران است که قطعا این توطئه با شکستی بزرگ همراه است.

وی بیان کرد: دشمنان باید بدانند هر قطره خون شهیدی که در راه خدا ریخته می‌شود، به زوال رژیم غاصب صهیونیستی، سرعت بخشیده و این خون‌ها بیداری اسلامی را بیش از گذشته درپی خواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی گفت: امید است جبهه مقاومت با ریخته شدن این خون‌ها بیش از پیش قدرتمندتر شده و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: انتقام شهادت میهمان خود را حق مسلم و وظیفه می‌دانیم و رژیم صهیونیستی و عاملان این جنایت در انتظار مجازات سختی باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: شهادت این مجاهد بزرگ را به مردم عزیز فلسطین، خانواده این شهید گرانقدر، ملت شریف ایران و رهبر معظم انقلاب، تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دکتر اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.

در اطلاعیه سپاه تاکید شد: علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

شهادت رهبر حماس با واکنش‌های و پیام‌های محکومیت از سوی مقامات فلسطینی و سایر مقامات مواجه بوده است: محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن محکومیت این ترور گفت ما این ترور را اقدامی بزدلانه و تحرکی خطرناک می‌دانیم و از همه مردم‌مان می‌خواهیم در برابر اشغالگران اسرائیلی به وحدت، صبر و پایداری روی آورند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه