سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

استاندار خوزستان:

حضور دولت در بازار کارکرد تنظیم کننده دارد

استاندار خوزستان گفت: حضور دولت در بازار کارکرد تنظیم کننده دارد و به هیچ عنوان قصد ندارد شرکت های تعاونی روستایی یا شرکت های توزیع دام جای بخش خصوصی را بگیرد اما باید بخش خصوصی با هدف رضایتمندی مردم کنترل شود.

استاندار خوزستان
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،  استاندار خوزستان گفت: تفاوت قیمت اقلام ضروری که بعضا در مناطق مختلف وجود دارد از نگاه مردم یک هرج و مرج تلقی می شود. اصلاح این شرایط مستلزم تلاش و توانمندی مدیران بخش و برنامه‌ریزی مناسب تنظیم بازار است.

وی تاکید کرد: پیگیری تخصیص میزان بیشتر گوشت منجمد به استان و توزیع بخشی از آن در تعاونی کارمندان و اتحادیه های کارگری، بکارگیری شیفت های کاری بیشتر در کشتارگاه ها، افزایش گشت های نظارتی، حضور میدانی مدیران در سطح بازار و نظارت بر روند حمل و نقل، توزیع و فروش کالا و تسهیل موانعی که بر سر راه واردکنندگان کالا وجود دارد در تنظیم قیمتهای بازار تاثیر دارد و باید در دستور کار باشد.

حسینی محراب اظهار داشت: حضور دولت در بازار کارکرد تنظیم کننده دارد و به هیچ عنوان قصد ندارد شرکت های تعاونی روستایی یا شرکت های توزیع دام جای بخش خصوصی را بگیرد اما باید بخش خصوصی با هدف رضایتمندی مردم کنترل شود.

استاندار خوزستان عنوان کرد: بر اساس گزارشات دریافتی اقلام دارویی در سطح برخی شهرها دچار کمبود شده است و لازم است در ایام پیش رو نیاز داروخانه ها تامین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه