سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

تولید برق در خوزستان افزایش یافت

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه در یازده ماه امسال ۴۱ هزار و ۶۲۹ گیگاوات ساعت برق در خوزستان تولید شده گفت: این میزان برق تولیدی نسبت به سال قبل ۱۴ درصد رشد داشته است.

تولید برق خوزستان
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، علی اسدی روز شنبه با بیان اینکه انرژی مصرفی در یازده ماهه سال ۱۴۰۲ برابر با ۴۱ هزار و ۴۳۰ گیگاوات ساعت است اظهار کرد: این میزان مصرف نشان دهنده افزایش چهار درصدی مصرف انرژی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.

وی با بیان اینکه در بهمن ماه نیز ۲ هزار و ۵۵۵ گیگاوات ساعت برق در خوزستان تولید شده است ادامه داد: از مقدار برق تولیدی در بهمن ماه ۱۴.۶ درصد در نیروگاه‌های برق‌آبی، ۸۵.۱ درصد در نیروگاه‌های حرارتی و سیکل ترکیبی و حدود ۰.۳ درصد در نیروگاه‌های تولید پراکنده بوده است.

اسدی افزود: از ۲ هزار و ۱۷۴ گیگاوات ساعت برق تولیدی در نیروگاه‌های حرارتی و سیکل ترکیبی در بهمن ماه، ۴۹ درصد توسط بخش خصوصی نیروگاه‌های زرگان، آبادان، خرمشهر، بهبهان، غرب کارون و فجر و ۵۱ درصد توسط بخش دولتی نیروگاه‌های رامین، ماهشهر و دو کوهه تولید و به شبکه تحویل شده است.

وی گفت: در این بازه زمانی انرژی مصرفی با ۲ هزار و ۱۰۲ گیگاوات ساعت یک درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل افزایش داشته و پیک مصرف در بهمن ماه ۱۴۰۲ با مصرف سه هزار و ۸۷۴ مگاوات نسبت به پیک بار بهمن ماه سال قبل، ۰.۲ درصد افزایش داشته است.

ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان در بخش انتقال و فوق توزیع برابر با ۱۶ هزار و ۹۴ مگاوات شده است که از این میزان ظرفیت منصوبه در بخش آبی برابر با هشت هزار و ۱۹۴ مگاوات و در بخش حرارتی هفت هزار و ۵۵۸ مگاوات است.

ظرفیت بخش DG (نیروگاه‌های تولید پراکنده شامل شامل نیروگاه‌های حرارتی، نیروگاه‌های آبی و خورشیدی) نیز ۳۴۲ مگاوات است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه