سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

جلوگیری از تبلیغات برندهای خارجی غیر مجاز

کارگروه ساماندهی مد و لباس و دفتر تبلیغات اسلامی طی تفاهم‌نامه‌ای، مصوب کردند که از تبلیغات برندهای خارجی غیرمجاز جلوگیری شود.

AnI55zrbZreE
به گزارش خبرگزاری موج، در جلسه‌ای با حضور مسوولان کارگروه ساماندهی مد و لباس و دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مقرر شد نام‌های غیرمجاز داخلی و خارجی مشخص و تبلیغات محیطی و رسانه‌ای در این حوزه ساماندهی شود.

در این جلسه بنا شد، کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور اسامی تجاری مجاز داخلی یا خارجی غیرمجاز در حوزه پوشاک را به دفتر تبلیغات اعلام و درباره آن‌ها اطلاع‌رسانی کند.

همچنین مقرر شد دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نسخه‌ای از آگهی‌نامه‌های تخصصی در حال انتشار را برای بررسی محتوا به کارگروه ارسال کند.

از دیگر مصوبات این نشست، بحثتبلیغات محیطی حوزه مد و لباس بود که قبل از نصب باید از طریق کارگروه ساماندهی مد و لباس استعلام لازم انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر