سرخط خبرها
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

گزارش موج از نبردهای سنگین در فلوجه؛

هزاران غیر نظامی با حمایت ارتش شهر را ترک کردند

نیروهای دولتی و مردمی عراق موفق شدند عملیات آزاد سازی شهر راهبردی فلوجه را در حالیکه وارد بیست و پنجمین روز آغاز آن می شوند، ادامه داده و بخش های مرکزی این شهر را به طور کامل در کنترل خود بگیرند.

آزاد سازی فلوجه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری موج به نقل از رسانه های عراق، نیروهای ارتش و پلیس ضد تروریسم با همکاری الحشدالشعبی ( بسیج مردمی) عملیات شکستن تروریسم را ادامه می دهند و ۴۸ ساعته گذشته موفق شدند بسیاری از دوایر دولتی از جمله ساختمان شهرداری را آزاد کنند.

السومریه نیوز به نقل از طالب شقاطی مشاری الکنعانی فرمانده نیروهای ضد تروریسم عراق که نیروهایش در این عملیات مشارکت فعال دارند گزارش داد: به دنبال آزادی بخش هایی از شهر نزدیک به ۷۰ هزار تن از مردم غیر نظامی ساکنان شهر تحت حمایت نیروهای ارتش شهر را ترک کردند و این در حالی است که تروریست ها از عملیات انتحاری برای کشتن مردم غیر نظامی استفاده می کنند.

حیدر العبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق جمعه شب گذشته پیروزی ارتش و نیروهای مردمی را در آزاد سازی شهر فلوجه تبریک و در  عین حال گفت: بخش هایی از شهر (  بخش قدیمی) هنوز پاکسازی نشده است.

کارشناسان امور  عراق، پیروزی نیروهای مسلح و الحشد العشبی را در آزادسازی فلوجه بسیار مهم توصیف می کنند و معتقدند که با موفقیت در این عملیات و تار و مار شدن تروریست ها در این منطقه خطر عملیات تروریستی در بغداد که در ۶۰ کیلیومتری فلوجه قرار دارد به شدت کاهش می یابد.          

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه