سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

دستور کار نشست هفت‌جانبه در استانبول با موضوع ایران و اوکراین

به گفته یک منبع، ترکیه روز جمعه میزبان وزرای خارجه کشورهای منطقه و اروپا برای گفتگو درباره مناقشات منطقه‌ای خواهد بود.

هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه
به گزارش خبرگزاری موج

، یک دیپلمات ترکیه امروز پنجشنبه اعلام کرد که هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه فردا جمعه در استانبول میزبان همتایان خود از کشورهای مصر، پاکستان، عربستان سعودی، بریتانیا، فرانسه و آلمان خواهد بود تا درباره مناقشات منطقه‌ای گفتگو کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این منبع اظهار کرد: این هفت کشور در شرایطی که جنگ‌های مرتبط با ایران، یمن و اوکراین، مسیرهای کشتیرانی و امنیت منطقه را به چالش کشیده است، برای نخستین بار و به ابتکار ترکیه در این چارچوب گرد هم می‌آیند.

منبع یاد شده در ادامه گفت: انتظار می‌رود وزرای خارجه کشورهای یاد شده درباره مساله فلسطین و رژیم صهیونیستی، آخرین وضعیت تنگه هرمز، تحولات مربوط به یمن، تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین و فرصت‌های همکاری نزدیک‌تر میان کشورهای منطقه و اروپا بحث و تبادل نظر کنند.

به گفته این منبع، انتظار می‌رود فیدان بر ضرورت دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای جنگ متجاوزانه آمریکا علیه ایران و آزادی کشتیرانی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تاکید کرده و نیز بر اساس توافق مکه که میان ترکیه، پاکستان و عربستان امضا شد، بار دیگر حمایت ترکیه از امنیت عربستان در برابر حملات نیروهای ارتش یمن را اعلام کند.

این دیپلمات افزود: همچنین فیدان در این نشست با اشاره به خطرات امنیتی منطقه‌ای ناشی از مناقشه اوکراین-روسیه، به همتایان خود خواهد گفت که ترکیه در تلاش است از گسترش جنگ اوکراین به دریای سیاه جلوگیری کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه