سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

نماینده اماراتی در کنفرانس یهودیان در دوبلین شرکت کرد

روزنامه عبری معاریو به حضور یک نماینده اماراتی در کنفرانس یهودیان در دوبلین، در کنار نمایندگانی از ۲۸ کشور دیگر، اشاره کرد.

امارات و رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرگزاری موج

، این روزنامه نوشت که کنفرانس یهودیان برای به اصطلاح مقابله با یهودستیزی که از ۱۲ تا ۱۴ اکتبر در دوبلین برگزار شد، برای اولین بار شاهد حضور یک نماینده اماراتی بود، مقصود کروس، فرستاده امارات برای مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم.

این روزنامه توضیح داد که این کنفرانس توسط کنگره جهانی یهودیان با همکاری کمیسیون اروپا برگزار شد و کروس در کنار فرستاده ویژه ایالات متحده برای مبارزه با یهودستیزی، خاخام یهودا کاپلان، در بحث‌ها شرکت کرده است.

این روزنامه ادامه داد: «این دو نفر درباره نیاز فوری به تبدیل اعلامیه‌ها و تعهدات بین‌المللی به گام‌های عملی در عمل برای مقابله با یهودستیزی و افراط‌گرایی در همه اشکال آن بحث کردند.»

معاریو به نقل از کاپلان نوشت که انتظار می‌رود ارمنستان به اتحاد بین‌المللی یادبود هولوکاست بپیوندد و انتظار می‌رود سه کشور دیگر نیز از این روند پیروی کنند.

این روزنامه به نقل از او پیش‌بینی کرد که اعلامیه‌های رسمی بیشتری در کنفرانس بعدی که چهارشنبه در واشنگتن برگزار می‌شود، منتشر شود.

این روزنامه عبری افزود که شرکت‌کنندگان در کنفرانس، جلسات کاری را در دفتر مرکزی اروپایی تیک تاک و متا در دوبلین برگزار کردند. در طول این جلسات، این دو شرکت استفاده خود از ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی برای شناسایی و حذف محتوای توهین‌آمیز و «یهودی‌ستیزانه» را ارائه دادند.

در ادامه آمده است: «روسای کنگره جهانی یهودیان و نمایندگان جوامع یهودی با میشل مارتین، نخست وزیر ایرلند، دیدار کردند. این دیدار در بحبوحه تنش‌های سیاسی در روابط اسرائیل و ایرلند و نگرانی‌های جدی در مورد امنیت جامعه یهودی در این کشور برگزار شد. هر دو طرف بر وظیفه دولت برای حفظ امنیت جوامع یهودی تأکید کردند، وظیفه‌ای که نباید نادیده گرفته شود یا تحت تأثیر اختلافات سیاسی قرار گیرد.»

سارا فریدمن، مدیر اجرایی کنگره جهانی یهودیان در اسرائیل و آمریکای شمالی، اظهار داشت که جوامع یهودی در سراسر جهان حتی قبل از جنگ نابودگرانه اسرائیل در نوار غزه با خصومت و اعتراضات روبه‌رو بودند.

او ادامه داد: «دولت‌ها مسئولیت دارند که صریحاً صحبت کنند، با نفرت مقابله کنند و به جوامع یهودی فضایی برای سوگواری بدهند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه