سرخط خبرها
  • خرید ۲۱ بالگرد مدرن تا به‌کارگیری ربات‌های امدادگر
  • اختلاف خانوادگی در دهلران پنج کشته بر جا گذاشت
  • آزمون استخدامی ۴ هزار پرستار به‌زودی برگزار می‌شود
  • حبوبات خطر ابتلا به دیابت و سکته مغزی را کاهش می‌دهند
  • سریال مرد سه هزار چهره، طبق نظرسنجی صدرنشین شد
  • ورود VAR به فوتبال بانوان؛ گامی در مسیر ارتقای کیفیت لیگ برتر
  • صدور اسناد مالکیت دستگاه‌های دولتی از آبان‌ماه الکترونیکی می‌شود
  • توسعه معادن شمال‌غرب کشور اجرایی می‌شود
  • استقلال سهراب در آزمون مدعیان؛ محک جدی آبی‌ها در ادامه فصل
  • هر حکم اعدامی در دیوان عالی کشور تأیید نمی‌شود
  • معاملات دلاری مسکن تخلف است
  • بارش باران طی دو روز آینده در بسیاری از نقاط کشور
  • گام تازه ایران و اوراسیا برای تقویت تجارت آزاد و همگرایی اقتصادی
  • یارانه نقدی به بیش از ۷۵ میلیون نفر پرداخت شد
  • قالیباف: هم می‌جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار را ایجاد کنیم

نشست شورای همکاری و اتحادیه اروپا در ریاض به تعویق افتاد

نشست سران شورای همکاری و اتحادیه اروپا در ریاض پایتخت عربستان به تعویق افتاد.

شورای همکاری خلیج فارس
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از رویترز، شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد نشست سران شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا که قرار بود در تاریخ ۲۴ اکتبر(دوم آبان) در ریاض برگزار شود، به تعویق افتاد.

بر اساس بیانیه شورای همکاری خلیج فارس، تاریخ جدید برگزاری این نشست متعاقبا با توافق دو طرف تعیین و اعلام خواهد شد.

در بیانیه شورای همکاری خلیج فارس آمده است ادامه تلاش‌های ارتش یمن برای هدف قرار دادن عربستان سعودی و همچنین تمدید تعلیق فعالیت‌های فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض، از دلایل این تصمیم بوده است.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن دیروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به تجاوزهای عربستان به صنعا و استان‌های آزاده دیگر و در چارچوب عملیات بازدارندگی علیه دشمن متجاوز سعودی که در این مدت دو هزار و ۲۱۸ حمله هوایی و موشکی علیه کشور و ملت ما انجام داد و مرتکب ده‌ها جنایت شد و همچنین در راستای اجرای هشدارهایی که به دشمن جنایتکار سعودی دادیم، نیروهای مسلح یمن در عملیات نظامی منحصر به فرد، شرکت «آرامکو» در ظهران واقع در استان شرقی و فرودگاه «خالد» و همچنین پالایشگاه «آرامکو» در ریاض را هدف قرار داد.

عربستان سعوی در سال ۲۰۱۵ و پس از حمله نظامی به یمن اقدام به محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور فقیر کرد و آمریکا در اکتبر ۲۰۱۶ به این محاصره پیوست و سپس ادعا کرد که از این تصمیم عقب نشینی کرده است.

صنعا در ۱۴ تیر ۱۴۰۵، تصمیم به شکست این محاصره کرد و متعاقب آن عربستان اقدام به بمباران فرودگاه صنعا کرد که با پاسخ قاطع نیروهای مسلح مواجه شد و در ادامه با انجام عملیات هایی، با عقب راندن شبه نظامیان یمنی مورد حمایت عربستان، موفق شدند به پیروزهای بزرگی از جمله کنترل شهر بندری و تاریخی «المخا» و منطقه مهم، راهبردی و ساحلی کهبوب در جنوب این کشور دست یابند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه