سرخط خبرها
  • مدارک جدید استقلال برای پرونده آسانی به afc ارسال شد
  • ۳۰ هزار بازرس نامحسوس با پلیس راهور همکاری می‌کنند
  • فروشندگان بازار پروانه به پارکینگ حافظ منتقل می‌شوند
  • منتظری: بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
  • تهران حدود ۲ هزار واگن کم دارد
  • برگزیدگان مسابقه بین‌الملل و آثار کوتاه جشنواره کودک معرفی شدند
  • رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان: امیدوارم بتوانیم رتبه بازی‌های آسیایی هانگژو را تکرار کنیم
  • پلمب ۵ شهربازی در تهران/ تشدید نظارت‌های ایمنی در اماکن تفریحی
  • مأمور خاطی در سنندج بازداشت شد
  • منظومه ماهواره‌های سنجشی با دقت تصویربرداری کمتر از یک‌متر در راه است
  • انصاری: تفاهم‌نامه همکاری محیط‌زیستی با عراق امضا می‌شود
  • وزیر ارتباطات: ۳ ماهواره از منظومه شهید سلیمانی تا آخر سال پرتاب خواهد شد
  • رئیس انستیتو پاستور ایران: طاعون روسیه هنوز تأیید رسمی نشده است
  • سرلشکر رضایی: در نبرد نظامی شکست خوردید؛ در جنگ اقتصادی هم شکست خواهید خورد
  • ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب‌شرق منهدم شدند

ایتامار بن گویر خواستار خلع سلاح تشکیلات خودگردان فلسطین شد

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین دور از لفاظی‌های خود علیه فلسطین تأکید کرد که باید تشکیلات خودگردان فلسطین را خلع سلاح کرد.

ایتامار بن گویر
به گزارش خبرگزاری موج

، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که از تندروترین وزرای کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، که بارها خواستار خلع سلاح حماس شده و حتی تهدید به استعفا کرده بود، این بار تشکیلات خودگردان را هدف گرفت. 

اگفت: من اینجا کنار خط مرزی و در نزدیکی طولکرم ایستاده‌ام. تنها چند متر آن‌طرف‌تر از جاده ۶ و نه چندان دور از نتانیا، کفر سابا و شهرک‌های منطقه شارون. من یک هشدار می‌دهم.

در حالی که اراضی اشغالی در اکتبر با انتخابات کنست روبروست، او در تازه‌ترین لفاظی خود گفت: نباید همان اشتباه تکرار شود. ما نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا وقایع هفتم اکتبر به اینجا نیز کشیده شود.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، وی در توجیه تجاوزات رژیم صهیونیستی گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین باید خلع سلاح شود و جلوی هر کسی که شهروندان اسرائیل را تهدید می‌کند، گرفته شود. هفتم اکتبر به ما آموخت هنگامی که با تهدیدی روبرو می‌شویم، نباید منتظر بمانیم بلکه پیش‌دستانه اقدام کنیم.

این صهیونیست تندرو پیش از این هم گفته بود در صورت تصدی وزارت جنگ پس از انتخابات ۲۷ اکتبر، طرحی را برای برچیدن تشکیلات خودگردان فلسطین و تشویق به مهاجرت فلسطینیان از کرانه باختری و نوار غزه اجرا خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه