سرخط خبرها
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

آماده باش آمریکا برای اعزام هزاران نیروی دریایی به خاورمیانه

چند مقام‌ آمریکایی اعلام کردند ارتش این کشور در حال برنامه‌ریزی برای اعزام احتمالی هزاران نیروی دریایی به خاورمیانه طی هفته‌های آینده است.

ارتش آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از تارنمای روزنامه واشنگتن پست،مقام‌های آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کردند ارتش این کشور در حال برنامه‌ریزی برای افزایش احتمالی حضور نیروهای دریایی خود در خاورمیانه طی هفته‌های آینده است.

این مقامات مدعی شدند که این اقدام به دنبال آن صورت می گیرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حال بررسی ازسرگیری حملات علیه ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای است.

مقامات مذکور در ادامه ادعاهای خود افزودند که این برنامه‌ریزی با هدف ایجاد انعطاف بیشتر برای رئیس‌جمهور و فرماندهان مسئول نظارت بر جنگ انجام می‌شود و بر جابه‌جایی حداکثر سه ناو هواپیمابر به همراه ناوهای اسکورت آنها به منطقه در ماه نوامبر (مهر/ آبان) متمرکز است.

این مقام‌ها که به شرط ناشناس ماندن برای تشریح تحرکات نظامی آمریکا صحبت کردند، افزودند گروه‌های رزمی ناوهای هواپیمابر در مجموع شامل نزدیک به ۲۰ هزار نیرو، حداکثر ۱۵۰ فروند جنگنده و شمار زیادی ناوشکن خواهند بود که توانایی شلیک موشک و مقابله با حملات موشکی را دارند.

مقام‌های آمریکایی پیش‌تر اعلام کرده بودند که حدود ۵۰ هزار نیروی نظامی این کشور در خاورمیانه مستقر هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه