شمار شهدای خبرنگار در نوار غزه به ۲۶۳ نفر افزایش یافت

با شهید شدن یک خبرنگار فلسطینی دیگر در نوار غزه شمار شهدای خبرنگار در این باریکه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به ۲۶۳ نفر افزایش یافت.

شهدای غزه
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از الجزیره، رسانه‌های فلسطینی در نوار غزه اعلام کردند که پس از ترور محمد عبدالعزیز النجار خبرنگار فلسطینی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی، شمار خبرنگاران شهید در این باریکه از زمان تجاوز ارتش اشغالگر در هفتک اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به ۲۶۳ نفر رسید.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هم اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، پیکر ۸ شهید و ۲۶ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، از زمان برقراری آتش‌بس در ۱۱ اکتبر ۲۰۲۵ تاکنون، ۱۴۳۹ فلسطینی به شهادت رسیده و ۵۰۵۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند. در همین مدت، پیکر ۸۳۴ شهید نیز از زیر آوار و مناطق مختلف نوار غزه بیرون کشیده شده است.

وزارت بهداشت غزه افزود بر اساس آمار تجمعی، شمار شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۷۴ هزار و ۴۰ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۵ هزار و ۱۶۸ نفر رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه