سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

روس‌اتم:

آماده‌ایم تا تخصص هسته‌ای را با شرکای جهانی به‌ اشتراک بگذاریم

مدیرعامل شرکت هسته‌ای روس اتم گفت روسیه آماده است تا تخصص خود را در زمینه استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای با شرکای جهانی به اشتراک بگذارد.

الکسی لیخاچف، مدیرعامل روس‌اتم
به گزارش خبرگزاری موج

، الکسی لیخاچف، مدیرعامل روس‌اتم شامگاه چهارشنبه پس از جلسه‌ای پشت درهای بسته با کارشناسان بین‌المللی در باشگاه گفت‌وگوی والدای در نزدیکی مسکو به خبرنگاران گفت: من احترام زیادی برای صنعت ما، صنعت هسته‌ای ما، برای آنچه انجام می‌دهیم و برای روسیه به عنوان نه تنها حامل دانش هسته‌ای، بلکه اگر اجازه دهید بگویم، حامل اخلاق هسته‌ای نیز می‌بینم.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، مدیرعامل روس‌اتم در ادامه تاکید کرد: روسیه همیشه در فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای پیشرو بوده است و ما همیشه سخاوتمندانه این را با شرکای خود به اشتراک گذاشته‌ایم و همچنان به اشتراک می‌گذاریم. این اخلاق هسته‌ای است. ما برای آن ارزش قائلیم، آن را توسعه می‌دهیم و آن را به جهان منتقل می‌کنیم و من بسیار امیدوارم که امروز متحدان و حاملان بیشتری از این اخلاق هسته‌ای خود داشته باشیم.

مدیرعامل روس‌اتم افزود: در حوزه فناوری‌های هسته‌ای صلح‌آمیز، روسیه آموزش، دانش، فناوری‌های جدید و حاکمیت فناوری را با نهایت احترام به شرکای خود به کشورهای دیگر ارائه می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه