سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

عراق در تلاش برای معافیت فرودگاه‌هایش از محدودیت‌های پروازهای ایران است

دفتر نخست‌زیری عراق از مذاکرات با طرف آمریکایی برای معاف کردن فرودگاه‌های عراق از محدودیت‌های اعمال‌شده علیه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی خبر داد.

نخست وزیر عراق
به گزارش خبرگزاری موج

، دفتر نخست‌وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد بغداد برای کاهش محدودیت‌های اعمال‌شده بر شرکت‌های هواپیمایی ایرانی در حال رایزنی با طرف آمریکایی است.

به گزارش اسکای نیوز، در این بیانیه آمده است برای ازسرگیری پروازها میان دو کشور با ملاحظات انسانی، در حال مذاکره با واشنگتن برای معافیت فرودگاه‌های عراق از محدودیت‌های پروازهای ایران هستیم.

دفتر نخست‌وزیری عراق تأکید کرد کاهش محدودیت‌های شرکت‌های هواپیمایی ایران، زمینه ازسرگیری پروازهای عراق را فراهم می‌کند.

امروز همچنین یاسر الحجاج سفیر عراق در ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی عراق اعلام کرد که دولت عراق به رایزنی‌ها و تماس‌های فشرده خود برای بازگرداندن روند پروازها میان عراق و ایران به وضعیت عادی ادامه می‌دهد.

وی توقف پروازها میان دو کشور را شرایطی موقت و گذرا دانست و تأکید کرد که این وضعیت به هیچ وجه بر عمق روابط تاریخی و پیوندهای مستحکم میان دو کشور و دو ملت همسایه تأثیر نمی‌گذارد.

این بیانیه در حالی صادر شده که مردم بصره امروز شنبه در اعتراض به و محدودیت پروازها میان عراق و ایران دست به تظاهرات زدند. برگزارکنندگان این تجمع‌ها، اجرای این تصمیمات را در راستای خواسته‌های آمریکا دانسته و خواستار مخالفت دولت عراق با آن شدند.

جمعیت معترض حاضر در مرکز بغداد نیز شعار دادند: «اگر نمی‌توانید به موصل برسید، بگذارید با ما بجنگد!» جمعیت در مرکز بغداد در تجمعی با شعارهایی نظیر «نه، نه به محاصره!» ممنوعیت پرواز با جمهوری اسلامی را رد و تصمیمات دولتی را که با فشار آمریکا همسو هستند، محکوم کردند.

«هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر عراق در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین در بغداد، تصمیم آمریکا درباره محدودیت اخیر پروازهای ایران را محکوم کرد.

العامری گفت: «ما محاصره ظالمانه ایران از سوی آمریکا، به‌ ویژه محاصره اخیر علیه پروازهای هوایی را با تندترین لحن محکوم می‌کنیم.»

وی تصریح کرد: «از دولت عراق می‌خواهیم در برابر این تصمیم تسلیم نشود. دولت عراق باید به خواست مردم این کشور پاسخ داده و از اجرای این تصمیم ناعادلانه خودداری کند.»

حیدر الغراوی، دبیرکل جنبش «یاران وفادار خدا» نیز گفت: عراق یک کشور آمریکایی نیست و فرودگاه‌های آن متعلق به خزانه‌داری آمریکا نیستند.

دبیرکل این جنبش افزود: تصمیم عراق مستلزم استثنا از هیچ‌کس نیست.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه