سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

عمار حکیم با رئیس جمهوری مصر درباره تحولات منطقه رایزنی کرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفر به قاهره با عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه رایزنی کرد.

عمار حکیم
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری مصر، سید «عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفر به قاهره با عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه رایزنی کرد.

«محمد الشناوی» سخنگوی رسمی ریاست جمهوری اظهار داشت که رئیس جمهوری از رئیس جریان حکمت استقبال کرد و بر روابط تاریخی و برادرانه بین مصر و عراق و مردم برادر آنها تأکید نمود.

وی با توجه به روابط برادرانه قوی بین دو کشور، بر تعهد مصر به تعامل با نهادهای دولتی عراق و همه نیروهای سیاسی و ملی تأکید کرد.

او تعهد تزلزل‌ناپذیر مصر به امنیت و ثبات عراق برادر و حمایت از همه اقدامات انجام شده توسط دولت عراق برای حفظ حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی عراق را تکرار کرد.

علاوه بر این، رئیس جمهوری مصر از نقش محوری عراق در جنگ علیه تروریسم و ایدئولوژی افراطی و تلاش‌های آن برای ریشه‌کن کردن ریشه‌های آنها تمجید کرد.

در این راستا، وی از نقش سازنده عمار حکیم در ارتقای ثبات، کاهش اختلافات سیاسی و اولویت دادن به منافع ملی عراق قدردانی کرد.

محمد الشناوی بیان کرد: عمار حکیم مراتب قدردانی عمیق خود را از دیدار با رئیس جمهور ابراز کرد و بر عمق روابط تاریخی و برادرانه بین مصر و عراق تأکید نمود.

او بر نقش محوری مصر تحت رهبری السیسی در ارتقای امنیت و ثبات در منطقه، از جمله حمایت از عراق و تلاش‌های آن برای بازیابی جایگاه رهبری طبیعی خود در سطح کشورهای عربی و منطقه‌ای، تأکید کرد.

او همچنین بر اشتیاق خود برای مشورت با رئیس جمهور در مورد تحولات منطقه‌ای و درک دیدگاه او برای کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی فعلی و محافظت از عراق در برابر پیامدهای منفی آنها تأکید کرد.

الشناوی اظهار داشت که این دیدار به چشم‌انداز فعلی منطقه‌ای و پیامدهای آن برای کشورها و مردم منطقه، به ویژه مصر و عراق، پرداخته است.

السیسی دیدگاه خود را بر اساس حمایت از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز برای بحران‌ها و درگیری‌ها، ارائه کرد.

رئیس جمهور مصر در مورد تلاش‌های مداوم مصر برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تشدید تنش‌های جدید بحث و گفتگو کرد و بر اهمیت ادامه نقش سازنده عراق در تقویت امنیت جمعی کشورهای عربی و حفاظت از منابع مردم منطقه تأکید نمود.

در این دیدار همچنین به تحولات مربوط به مسئله فلسطین پرداخته شد.

السیسی در مورد تلاش‌های مصر برای حمایت از مردم فلسطین از طریق اجرای مرحله دوم توافق شرم الشیخ و طرح صلح آمریکا و همچنین ارسال کمک‌ها و تشدید تلاش‌های امدادرسانی بشردوستانه در نوار غزه بحث و گفتگو کرد.

او بر موضع تزلزل‌ناپذیر مصر در مورد ضرورت تأسیس یک کشور فلسطینی به پایتختی قدس شرقی، مطابق با قوانین بین‌المللی، به عنوان تنها راه حل جامع، عادلانه و عملی برای مسئله فلسطین تأکید کرد.

در این دیدار حسن رشاد رئیس دستگاه اطلاعات مصر، محسن حکیم معاون رهبر جریان حکمت ملی عراق، احمد الحکیم مشاور رهبر جریان حکمت ملی و قحطان طه جنابی سفیر عراق در قاهره حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه