سرخط خبرها
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

رهبر کره شمالی بر اعمال حاکمیت پیونگ یانگ در دریا و زیر آب تاکید کرد

کیم جونگ اون در جریان مراسم الحاق ناوشکن جدید «کانگ کون» به نیروی دریایی این کشور با اشاره به اینکه ناوشکن جدید بخشی از سیستم واکنش هسته‌ای پیونگ‌یانگ خواهد بود و قادر به انجام ضربات تلافی‌جویانه نابودکننده است، تاکید کرد که اکنون زمان آن فرا رسیده است که پیونگ یانگ حاکمیت خود را در دریا و زیر آب اعمال کند.

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA)، این مراسم در بندر «وونسان» در ساحل شرقی این کشور برگزار شد.

کیم جونگ اون در این مراسم با اشاره به الحاق دومین ناوشکن از کلاس پنج هزار تنی به نیروی دریایی این کشور، گفت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که کره شمالی حاکمیت خود را در دریا و زیر آب اعمال کند.

رهبر کره شمالی: ناوشکن جدید بخشی از سیستم واکنش هسته‌ای پیونگ یانگ خواهد بود

بر اساس این گزارش، ناوشکن «کانگ کون» دومین ناو جنگی از این کلاس است که حدود سه ماه پس از الحاق ناوشکن «چوئه هیون» در ساحل غربی، وارد خدمت نیروی دریایی کره شمالی می‌شود.

کیم جونگ اون تأکید کرد که تسلیحات هسته‌ای نیروی دریایی کره شمالی در حال پیشرفت است و این کشور به گسترش دارایی‌های راهبردی خود در مناطق راهبردی دریایی ادامه خواهد داد.

گزارش‌ها حاکی است که ناوشکن کلاس «چوئه هیون» قابلیت حمل طیف گسترده‌ای از موشک‌ها از جمله موشک‌های با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارد.

کیم جونگ اون همچنین اعلام کرد که ساخت پایگاه‌های دریایی در ساحل شرقی کره شمالی در حال انجام است و این کشور یگان‌های دریایی جدیدی ایجاد کرده و کلاس‌های مختلفی از کشتی‌های جنگی خواهد ساخت.

وی در ادامه تصریح کرد که مرحله بعدی تقویت نیروی دریایی کره شمالی در هشت ماه آینده به نمایش گذاشته خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه