عون:
وحدت ملی، کلید عبور از بحرانها است
جوزف عون، رئیسجمهور لبنان، بر ضرورت حفظ وحدت ملی و همبستگی داخلی برای مقابله با چالشهای پیشروی کشور تاکید کرد.
، جوزف عون در دیدار با هیأت «نشست بقاع؛ توسعه و وابستگی» اهداف اصلی مذاکرات با رژیم اسرائیل را تبیین کرد. وی تصریح کرد: اهداف ما مشخص است؛ دور کردن آسیبهای جنگ از لبنان، صیانت از حاکمیت و حفظ ثبات و منافع ملی اولویت اصلی است. عون افزود: از هر گزینه و مسیری که بتواند در تحقق این اهداف سهیم باشد استقبال میکنم چرا که اولویت غایی، حمایت از لبنان و مردم آن است.
رئیسجمهور لبنان خاطرنشان کرد: مقابله با چالشهای پیشروی لبنان تنها از طریق وحدت ملی و همبستگی داخلی محقق میشود. وی همچنین از سخنان نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان، در سالگرد ناپدید شدن امام موسی صدر تقدیر کرد و اظهار داشت: تأکید بر اصول بنیادین صلح داخلی، پایبندی به ارتش و توافق طائف به عنوان خطوط قرمز، پیامی قوی به فضای داخلی کشور است.
عون با اشاره به فرصتهای پیشرو ادامه داد: نباید این فرصتها را در محاسبات تنگنظرانه هدر دهیم؛ باید از گذشته درس بگیریم و عبرتهای آن را برای ساخت آیندهای بهتر به کار ببندیم. او در پایان به اقدامات دولت برای توسعه منطقه بقاع پرداخت و گفت: تلاش داریم اقدامات عمرانی متناسب با نیازهای منطقه، از جمله تکمیل جاده بیروت-بقاع، بزرگراه عربی، مجتمع دانشگاه لبنان و ساماندهی بستر رود لیطانی را تقویت کنیم.
ارسال نظر