سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

قطر از رایزنی‌ها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه خبر داد

وزارت خارجه قطر از ادامه گفت‌وگو با شرکای میانجی‌گر خود درباره راهکارهای کاهش تنش در منطقه خبر داد و تأکید کرد که حل نشدن بحران تنگه هرمز می‌تواند به تشدید تنش‌ها منجر شود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر
به گزارش خبرگزاری موج

،‌ ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد که رایزنی‌ها با عمان و پاکستان درباره اقدامات مربوط به کاهش تنش در منطقه ادامه دارد.

بر اساس گزارش العربی الجدید، الانصاری همچنین گفت: «رایزنی‌ها با شرکای میانجی‌گر و پیگیری نتایج سفر نخست‌وزیر ما به تهران ادامه دارد.»

وی در ادامه افزود: «اسرائیل می‌خواهد واقعیت جدیدی را در منطقه تحمیل کند و جامعه بین‌المللی باید با این مسأله مقابله کند.»

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین تأکید کرد: «بحران موجود در منطقه، یک بحران بین‌المللی است و ما با شرکای میانجی‌گر برای بازگشت به مذاکرات تلاش می‌کنیم.»

الانصاری همچنین خاطرنشان کرد: «ادامه یافتن بحران تنگه هرمز بدون حل‌وفصل، به تشدید تنش منجر خواهد شد و به همه طرف‌ها آسیب خواهد رساند.»

وی تصریح کرد: «ما با شرکای خود برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و بازگشایی تنگه هرمز تلاش می‌کنیم.»

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین اظهار داشت: «ما نسبت به سوءاستفاده اسرائیل از تشدید تنش در منطقه برای تحمیل واقعیتی جدید هشدار داده‌ایم.»

وی در پایان گفت: «ما درباره تحمیل واقعیتی جدید از سوی اسرائیل در مناطق فلسطینی، لبنانی و سوری هشدار می‌دهیم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه