سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

توبیخ مقام صهیونیست توسط هیئت آمریکایی در پی تحولات کرانه باختری

همزمان با تشدید حملات شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری، یک هیئت آمریکایی متشکل از اعضای کنگره و مشاوران مقام‌های ارشد دولت آمریکا در دیداری با یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی، با لحنی تند خواستار توقف این اقدامات شد و درباره پیامدهای ادامه خشونت‌ها بر حمایت واشنگتن از تل‌آویو هشدار داد.

کرانه باختری
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد یک هیئت آمریکایی در جریان نشستی در تل‌آویو درباره افزایش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی، یکی از مقام‌های ارشد امنیتی این رژیم را به شدت توبیخ کرده است.

بر اساس این گزارش، این هیئت آمریکایی متشکل از شماری از اعضای مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا، مشاوران مقام‌های ارشد دولت این کشور و گروه‌هایی از کارشناسان و نیروهای تخصصی بوده است.

اعضای هیئت آمریکایی خطاب به یک مقام ارشد نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی گفته‌اند: «ما از شما از همه راه‌ها و در شرایط دشوار حمایت می‌کنیم؛ در حالی که تمام جهان علیه شماست. نمی‌توان پاسخ این حمایت را با اعمال خشونت، غارت و تلاش برای هدف قرار دادن فلسطینی‌ها داد.»

این مقام‌های آمریکایی همچنین هشدار داده‌اند که حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی نباید امری تضمین‌شده و همیشگی تلقی شود.

آنها در این نشست تأکید کرده‌اند که ادامه چنین اقداماتی در نهایت به زیان رژیم صهیونیستی تمام خواهد شد و از مقام‌های این رژیم پرسیده‌اند که چرا پیامدهای چنین سیاستی را درک نمی‌کنند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی این فشارها، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز نشست امنیتی ویژه‌ای با حضور ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش و شماری دیگر از مقام‌های امنیتی برگزار کرده است. این نشست به درخواست طرف آمریکایی و با هدف بررسی افزایش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری برگزار شده است.

این تحولات همزمان با افزایش حملات شهرک‌نشینان و عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رخ داده است؛ روندی که از زمان آغاز جنگ در نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳ تشدید شده و همزمان با گسترش شهرک‌سازی و افزایش محدودیت‌ها علیه رفت‌وآمد فلسطینی‌ها ادامه داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه