سرخط خبرها
  • آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد از ۳ شهریور
  • ماموریت مشترک پرسپولیس و تراکتور برای صدرنشینی
  • شهادت بسیجی اهل‌سنت در زاهدان توسط اشرار مسلح
  • سخنگوی وزارت کشور: قانون برگزاری تجمعات با همکاری مجلس نهایی می‌شود
  • تاکید رئیس قوه قضاییه بر استمرار پیگیری‌ها در قضیه تراستی‌ها
  • تسهیلات بازآفرینی شهری؛ نوسازی بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی
  • رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است
  • تخریب ۲۷۶ ساختمان غیرمجاز در حریم تهران
  • کلید اولیه سؤالات کنکور منتشر شد
  • عبور رسانه ملی از بحران‌های متعدد با تکیه بر رویکرد تحولی

دموکرات‌ها خواستار پاسخگویی ترامپ در مورد هزینه‌های جنگ علیه ایران شدند

نزدیک به ۵۰ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور و «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا، خواستار ارائه جزئیات بیشتر درباره هزینه‌های جنگ این کشور علیه ایران شده‌اند.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، به نوشته پایگاه خبری هیل، دموکرات‌های مجلس در نامه‌ای سرگشاده که شبکه ان‌بی‌سی نیوز به آن دست یافته، نوشته‌اند: «آنچه قرار بود یک عملیات دو هفته‌ای باشد، اکنون به یک جنگ تمام‌عیار تبدیل شده که بیش از ۱۵۰ روز ادامه داشته، بیش از ۳۷ میلیارد دلار هزینه در پی داشته و جان ۱۸ نیروی نظامی آمریکایی را گرفته است.»

آن‌ها افزودند: «هم‌زمان، قیمت‌ها در سراسر کشور به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته و بار این درگیری بر دوش خانواده‌های آمریکایی گذاشته شده است.»

«جیسون کرو» از کلرادو، «مگی گودلندر» از نیوهمپشایر و «درک ترن» از کالیفرنیا هدایت این تلاش را بر عهده داشتند. هر سه نفر سابقه خدمت نظامی داشته و ریاست مشترک کارگروه امنیت ملی دموکرات‌های مجلس نمایندگان را بر عهده دارند.

ترامپ در ابتدا ادعا کرده بود که جنگ علیه ایران حدود یک ماه طول خواهد کشید اما این جنگ اکنون نزدیک به شش ماه ادامه یافته، بدون آنکه توافق صلح پایداری میان دولت او و ایران حاصل شود.

هگست در اواخر ژوئیه به کمیته تخصیص بودجه سنا گفته بود که این درگیری حدود ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته است اما ان‌بی‌سی نیوز در اوایل همان ماه گزارش داده بود که برآورد داخلی پنتاگون از هزینه جنگ، با در نظر گرفتن هزینه تعمیر پایگاه‌های نظامی آسیب‌دیده، جایگزینی هواپیماهای منهدم‌شده و تکمیل دوباره ذخایر تسلیحاتی، به ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار می‌رسد.

«راسل ووت» مدیر دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید نیز در ماه ژوئن از کنگره درخواست ۶۷.۱ میلیارد دلار بودجه برای پنتاگون کرده بود. این درخواست شامل ۱.۷ میلیارد دلار برای آمادگی نظامی، ۱۷.۳ میلیارد دلار برای هزینه‌های عملیاتی و ۲۱ میلیارد دلار برای مهمات بود. ارتش آمریکا در جریان درگیری‌های غرب آسیا بخش قابل‌توجهی از ذخایر تسلیحاتی خود را مصرف کرده است.

این جنگ برای مردم آمریکایی نیز هزینه‌های مالی داشته، به‌ویژه به دلیل محدودیت‌هایی که ایران بر کشتیرانی در تنگه هرمز اعمال کرده است.

مطابق با داده‌های منتشر شده، میانگین قیمت هر گالن بنزین معمولی در آمریکا تا روز دوشنبه حدود ۴.۰۹ دلار بوده است؛ در حالی که دو روز پیش از آغاز درگیری آمریکا و اسرائیل، این رقم کمتر از ۳ دلار بود.

نمایندگان دموکرات در نامه خود به افزایش قیمت‌ها ناشی از جنگ اشاره کرده و نوشته‌اند که ترامپ، خانواده‌اش و «دوستانش در صنعت نفت» از این درگیری برای پر کردن جیب‌های خود استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، نمایندگان دموکرات همچنین نوشته‌اند: «بنزین، مواد غذایی و کالاهای روزمره همگی گران‌تر شده‌اند و پایانی برای این روند دیده نمی‌شود.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه