سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

جی دی ونس:

محاسبات ایران درباره توافق با فشار اقتصادی تغییر می‌کند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد فشارهای اقتصادی اعمال‌شده علیه ایران، محاسبات تهران درباره توافق احتمالی با واشنگتن را تغییر می‌دهد.

جی دی ونس
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از الجزیره، «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد فشار اقتصادی علیه ایران، محاسبات تهران درباره توافقی که قرار است با واشنگتن منعقد کند را تغییر می‌دهد.

او ادعا کرد این فشارها ایران را با این پرسش مواجه خواهد کرد که آیا می‌خواهد اقتصادش برای همیشه در شرایط خفگی باقی بماند یا به دنبال برقراری روابط بهتر با غرب باشد.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد با وجود آنچه «هدف قرار گرفتن کشتی‌های تجاری» توسط ایران خواند، آمریکا توانسته است مقادیر قابل‌توجهی نفت و گاز را از طریق تنگه هرمز منتقل کند و واشنگتن باید عبور حجم بیشتری از محموله‌های انرژی از این مسیر را تضمین کند.

وی تأکید کرد آمریکا به اعمال فشار اقتصادی بر ایران ادامه خواهد داد و مدعی شد این سیاست در نهایت به هدف مورد نظر واشنگتن منجر خواهد شد.

ونس همچنین ادعا کرد تحولات هفته‌های اخیر نشان داده است که ایرانی‌ها فشارهای اعمال‌شده را بسیار بیشتر از آمریکایی‌ها احساس کرده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت واشنگتن به دنبال ایجاد «واقعیتی جدید» است که اطمینان دهد ایران تلاش نخواهد کرد تأسیسات هسته‌ای خود را بازسازی کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه