سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

نتانیاهو از تحریم‌های آمریکا علیه مقامات دیوان کیفری بین‌المللی ذوق زده شد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از تحریم‌های جدید آمریکا علیه رئیس و دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی، این نهاد قضایی را «جعلی» توصیف کرد؛ اقدامی که در ادامه فشارهای واشنگتن و تل‌آویو علیه این دیوان به‌دلیل پیگیری پرونده جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صورت می‌گیرد.

دیوان کیفری بین المللی
به گزارش خبرگزاری موج

، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تصمیم آمریکا برای اعمال تحریم علیه «توموکو آکانه»، رئیس دیوان کیفری بین‌المللی و «کریم خان» و دیگر مسئولان این نهاد استقبال کرد و این دادگاه را «جعلی» خواند.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، نتانیاهو در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی شد که دیوان کیفری بین‌المللی به دادگاهی «جعلی» تبدیل شده که سوءاستفاده از قدرت را پشت عبارات حقوق بین‌الملل پنهان می‌کند و به این ترتیب، اصول عدالت را تضعیف می‌کند.

وی همچنین از اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه مسئولان دیوان استقبال و از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور تمجید کرد و گفت که او تلاش‌های دولت ترامپ علیه آنچه «تجاوزهای غیرقانونی دیوان کیفری بین‌المللی» خواند را هدایت کرده است.

نتانیاهو افزود مسئولانی که دیوان کیفری بین‌المللی را اداره می‌کنند، با پیامدهای اقدامات خود مواجه خواهند شد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که آکانه و دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرده است. واشنگتن مدعی است اقدامات این افراد در ارتباط با پرونده‌هایی که به گفته آمریکا خارج از حوزه صلاحیت قضایی این نهاد قرار دارند، مصداق «سوءاستفاده» بوده است.

مارکو روبیو نیز با دفاع از تحریم‌ها، دیوان کیفری بین‌المللی را به تلاش برای اعمال صلاحیت قضایی خارج از محدوده اختیارات خود متهم کرد.

این اقدامات بخشی از کارزار گسترده‌تر دولت ترامپ علیه دیوان کیفری بین‌المللی محسوب می‌شود؛ کارزاری که پیش‌تر نیز برخی قضات و دادستان‌های این نهاد را هدف قرار داده است.

اقدام جدید آمریکا در حالی صورت گرفته است که دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در جریان جنگ غزه صادر کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی این تصمیم را سیاسی و فاقد اعتبار دانسته و صلاحیت دیوان را رد کرده است. در مقابل، دیوان تأکید کرده است که اقدامات آن بر اساس صلاحیت قانونی و تحقیقات انجام‌شده درباره وضعیت سرزمین‌های فلسطینی صورت گرفته است.

دونالد ترامپ نیز در فوریه ۲۰۲۵ با امضای یک فرمان اجرایی، تحریم‌هایی را علیه دیوان کیفری بین‌المللی اعمال کرد و این نهاد را به هدف قرار دادن آمریکا و متحدانش، از جمله رژیم صهیونیستی، متهم کرد.

در مقابل، دیوان کیفری بین‌المللی تحریم‌های آمریکا را محکوم و اعلام کرده است که به انجام وظایف قضایی خود ادامه خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه