سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

زلنسکی و بن‌سلمان در مورد توافق پهپادی گفتگو کردند

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در مورد توافق پهپادی بین این دو کشور گفت و گو کرده است.

زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

، زلنسکی امروز دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به اینکه گفت و گوی مفصلی با بن سلمان داشته است، مدعی شد که حوزه‌هایی وجود دارد که اوکراین و عربستان می‌توانند توانایی یکدیگر را برای محافظت از خود تقویت کنند.

رئیس جمهوری اوکراین در این پیام افزود: ما در مورد گام‌هایی که در آینده نزدیک به عنوان بخشی از توافق پهپادی بین کشورهایمان برخواهیم داشت، بحث کردیم.

همچنین به گفته وی، بن سلمان در مورد توافقات عربستان سعودی با ترکیه و پاکستان و چشم‌اندازهای مرتبط صحبت کرد.

وزارت دفاع عربستان در فروردین ماه سال جاری از امضای توافق دفاعی با اوکراین در جریان سفر زلنسکی به ریاض خبر داد و اعلام کرد که یادداشت توافق خرید تجهیزات نظامی با کی‌یف امضا کرده است.

رئیس جمهوری اوکراین آن زمان گفته بود که این کشور آمادگی دارد امکانات و سامانه های خود را در اختیار عربستان قرار دهد.

وی در جریان سفر فروردین ماه خود به ریاض با کارشناسان اوکراینی متخصص در زمینه مقابله با پهپادها که در عربستان مستقر شده‌اند، دیدار داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه