سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

ترکیه:

اسرائیل تلاش‌ها برای برقراری صلح در غزه را تضعیف می‌کند

​رئیس اداره ارتباطات ریاست‌ جمهوری ترکیه اعلام کرد حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و زیرساخت‌های بهداشتی نوار غزه، تلاشی عامدانه برای تضعیف تمامی اقدامات معطوف به برقراری صلح پایدار است.

برهان‌الدین دوران» رئیس اداره ارتباطات ریاست‌ جمهوری ترکیه
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از آناتولی، «برهان‌الدین دوران» رئیس اداره ارتباطات ریاست‌ جمهوری ترکیه اعلام کرد حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و زیرساخت‌های بهداشتی نوار غزه، تلاشی عامدانه برای تضعیف تمامی اقدامات معطوف به برقراری صلح است.

دوران امروز (دوشنبه) در پیامی در شبکه اجتماعی ترکیه‌ای «ان‌سوسیال» نوشت این حملات در شرایطی انجام می‌شود که ابتکارهای دیپلماتیک برای تحقق آتش‌بس و برقراری صلحی پایدار، امیدهایی را ایجاد کرده است.

وی افزود، حملاتی که حق حیات زنان، کودکان و دیگر غیرنظامیان بی‌گناه را نادیده می‌گیرند، به‌ روشنی نشان می‌دهند کابینه بنیامین نتانیاهو به‌ دنبال پایان‌ دادن به درگیری نیست، بلکه قصد دارد بحران را عمیق‌تر کند.

رئیس اداره ارتباطات ریاست‌ جمهوری ترکیه تأکید کرد جامعه بین‌المللی باید برای متوقف‌ کردن این سیاست‌های تجاوزکارانه که ثبات منطقه‌ای را تهدید می‌کند، موضعی مؤثرتر و متعهد به اصول اتخاذ کند.

دوران همچنین گفت ترکیه به رهبری رجب طیب اردوغان همچنان در کنار قوانین بین‌المللی، کرامت انسانی و حقوق مشروع ملت فلسطین خواهد ایستاد و به حمایت از تمامی تلاش‌ها برای تحقق صلحی عادلانه و پایدار ادامه خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه