سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

ارسال موشک‌انداز به ایران از سوی چین تکذیب شد

پکن گزارش برخی رسانه‌ها را مبنی بر اینکه قرار است ایران ظرف چند هفته تا ۴۰۰ موشک‌انداز دریافت کند، نادرست و غیرواقعی خواند.

مائو نینگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین
به گزارش خبرگزاری موج

، مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (پنج‌شنبه) گزارش‌های رسانه‌ای که ادعا می‌کند ایران ظرف چند هفته یک محموله اولیه تا ۴۰۰ موشک‌انداز پدافند دوش‌پرتاب (سبک) ساخت چین را دریافت خواهد کرد، تکذیب و تاکید کرد که «این به‌هیچ‌وجه واقعی و درست نیست».

او در نشست خبری هفتگی خود در پکن خاطر نشان کرد که کشورش همواره «موضع خود را در مورد مسائل مربوطه بارها روشن کرده است.»

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار داشت: این گزارش‌ها به‌هیچ‌وجه درست و واقعی نیستند. چین هواره برای صلح و پایان درگیری تلاش می‌کند.

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، پاکستان نیز روز چهارشنبه این گزارش‌ها را که ادعا می‌کرد، اسلام‌آباد ترانزیت این محموله را فراهم خواهد کرد، «قاطعانه» رد کرد.

روابط عمومی ارتش پاکستان در این باره به آناتولی گفت: همه این گمانه‌زنی‌ها بی‌اساس و عاری از حقیقت است.

روابط عمومی ارتش پاکستان افزود: چنین گمانه‌زنی‌هایی قاطعانه رد می‌شود.

خبرگزاری رویترز پیش از این ادعا کرده بود که انتظار می‌رود، ایران اولین محموله از سامانه‌های دفاع هوایی خود را ظرف چند هفته آینده دریافت کند، زیرا این کشور در بحبوحه به دنبال تقویت توان دفاعی خود است.

این گزارش به نقل از منابع ناشناس مدعی شد که طبق طرحی که طرفین توافق کرده‌اند، محموله‌های اولیه از اورومچی در غرب چین پرواز کرده و قبل از رسیدن به ایران از پاکستان عبور خواهند کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه