سرخط خبرها
  • قطار عمران البرز به ایستگاه بهره‌برداری رسید
  • همه آب‌شیرین‌کن‌های جنوب کشور فعال هستند
  • پزشکیان: شادمانی اسپانیا شادمانی ایران است
  • قفل‌گشایی از پروژه‌های تاریخی مازندران
  • وزیر میراث‌فرهنگی: اعتماد ایرانیان خارج از کشور باید بازسازی شود
  • اعلام جزئیات همایش تئاتر پیاده‌روی اربعین: امسال گروه خارجی نداریم
  • بنزین درآمریکا از ۴ دلار عبور کرد
  • آیت‌الله بوشهری: عالمان دین باید در برابر جبهه دشمن بایستند
  • دما دربرخی نقاط کشور به ۶۰ درجه رسید
  • درمان موفق تومور مغزی بدخیم برای اولین بار در ایران
  • پلاک منطقه آزاد به تهران رسید
  • سومین پیروزی تیم واترپلو جوانان ایران در آسیا
  • تخلیه چابهار صحت ندار‌د
  • تداوم گرمای شدید در کشور
  • پزشکیان: شادی ملت و دولت دوست اسپانیا، شادی ایران است
  • وزیر بهداشت: کمبودهای دارویی نسبت به گذشته کمتر شده است
  • قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد: نجف ۱۲ میلیون و بغداد ۱۴ میلیون تومان
  • معاون اجرایی رئیس جمهور: انسجام ملی، رمز عبور ایران از بحران‌هاست
  • وزیر راه و شهرسازی: تسریع در رفع نواقص پایانه‌های مرزی و تأمین ناوگان اربعین
  • دولت: برگزاری امتحانات باید در فضای امن و آرام انجام شود

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر رهگیری یک پهپاد در نزدیکی مرز سوریه

ارتش رژیم صهیونیستی یکشنبه شب مدعی شد که نیروی هوایی این رژیم یک پهپاد را در منطقه مرزی با سوریه رهگیری کرده و تحقیقات برای مشخص شدن منشأ آن در حال انجام است.

پهپاد
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از شبکه الجزیره، بر اساس این بیانیه، بررسی‌ها برای مشخص شدن منشأ و مبدا پرواز این پهپاد همچنان ادامه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون جزئیات بیشتری درباره نوع پهپاد، محل دقیق رهگیری یا عامل احتمالی پرتاب آن منتشر نکرده است.

این تحول درحالی رخ می دهد که نیروهای صهیونیستی مستقر در پایگاه «الحمیدیه» در سوریه چند پرتابه به سمت زمین های زراعی اطراف این منطقه شلیک کرده و صدای انفجارها در ریف قنیطره در جنوب سوریه شنیده شد.

نیروهای اشغالگر همچنین به روستای «الصمدانیه» در حومه القنیطره تجاوز کرده و با ایجاد مرکز ایست و بازرسی، عابران را مورد تفتیش و بازرسی قرار دادند.

اخیرا نیز نیروهای رژیم صهیونیستی به روستای «البصالی» در حومه جنوبی القنیطره واقع در جنوب سوریه حمله کردند و وارد تعدادی از خانه های مردم شده و آن ها را بازرسی کردند.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه در آذر ۱۴۰۳، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه القنیطره در جنوب آن پیشروی کردند.

همچنین اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات راهبردی «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه