سرخط خبرها
  • مردم در بدرقه رهبر شهید قائد، شعار انتقام انتقام سر دادند
  • هشدار قاطع سپاه: در تنگه هرمز دخالت نکنید وگرنه همچون قبل ضرر می کنید
  • معاون وزیر خارجه: ترامپ زبان زور را بهتر می‌فهمد
  • مدیرعامل توانیر: ۱۸۰۰ مگاوات بار غیرمجاز از شبکه برق کشور حذف شد
  • وزش باد شدید و افزایش دما در کوهستان‌های کشور
  • حضور حماسی مردم و جامعه ورزش در تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای ماندگار از قدرشناسی ملی
  • مقام آمریکایی: در مجموع ۳۰ پهپاد MQ-۹ توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند
  • بحران زودهنگام سوخت در آسیای مرکزی، آماده‌باش برای زمستان سخت
  • نیروی دریایی سپاه: بیگانگان هیچ سهمی در این سرزمین و تنگه هرمز ندارند
  • ایران شبانه ۱۰ میلیون بشکه نفت صادر کرد
  • حریم پیرامونی نیروگاه اتمی بوشهر مورد اصابت پرتابه دشمن آمریکایی قرار گرفت
  • محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است

برگزاری مراسم نمادین تشییع پیکر رهبر شهید امت در بحرین

مردم بحرین با برگزاری مراسم نمادین تشییع پیکر آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (قدس سره) بار دیگر بیعت و پایداری خود را در راه رهبر شهید امت اعلام کردند.

بحرین
به گزارش خبرگزاری موج

، پایگاه خبری ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین نوشت: رژیم آل خلیفه نتوانست مردم بحرین را از جبهه مقاومت جدا کند، زیرا میلیون‌ها نفر از آنها در مراسم تشییع پیکر امام مظلومان، رهبر شهید سید علی خامنه‌ای (قدس سره) شرکت کردند.

بر اساس این گزارش، به رغم محدودیت‌های شدید، ممنوعیت سفر و تهدیدها از سوی رژیم آل خلیفه، دیوار شهرهای بحرین با شعارهای عزاداری، تصاویر رهبر شهید امت و دیوار نوشته‌هایی با شعار «قیام برای خدا» مزین شده بود.

در تعدادی از این شهرها، ساکنان با برگزاری مراسم نمادین تشییع، تابوت‌ نمادین پیکر آیت الله العظمی سید علی خامنه ای و پرچم‌های انتقام را حمل و بار دیگر بیعت و پایداری خود در راه رهبر شهید امت را اعلام کردند.

برخی شهرهای بحرین نیز شاهد راهپیمایی‌های عزاداری برای قائد شهید امت بود که طی آن، تظاهرکنندگان مخالفت خود با جنگ رژیم آل خلیفه علیه شیعیان بحرین و همسویی این رژیم با تجاوز آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران را ابراز کردند.

آیین‌های ویژه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان، از روز جمعه ۱۲ تیرماه با ادای احترام مقامات سیاسی از بیش از ۴۵ کشور جهان و علما، بزرگان ادیان و دانشمندانی از ۹۰ کشور جهان آغاز شد.

همچنین در روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه، مصلی تهران میزبان آیین وداع سوگواران و دوستداران رهبر انقلاب بود که از سراسر کشور در این آیین حضور یافتند.

پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید خانواده ایشان در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه با حضور پرشور و میلیونی عزاداران در شهر تهران تشییع شد.

آیین تشییع و برگزاری نماز بر پیکر قائد شهید امت در شهر قم و مسجد جمکران این شهر نیز با حضور چشمگیر دوستدار آن رهبر فرزانه در روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه برگزار شد.

روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه شهروندان عراقی در شهرهای نجف و کربلا در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب حماسه‌ای بی‌نظیر رقم زدند. بر اساس اعلام رسمی مسئولان عراق در آیین تشییع آیت الله شهید سید علی خامنه‌ای بیش از ۱۰ میلیون نفر حضور داشتند و شخصیت‌های مذهبی و سیاسی عراق نیز در این آیین شرکت کردند.

آخرین آیین تشییع و در نهایت تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه مصادف با بیست‌ و چهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد(ع) در شهر مشهد، برگزار ششد و پیکر مطهر ایشان در آستان مقدس حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.

در حمله ۹ اسفند ۱۴۰۴ آمریکا و رژیم صهیونیستی به بیت رهبری، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای و تعدادی از اعضای خانواده ایشان به فیض شهادت رسیدند.

شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی همسر هدی خامنه‌ای دختر رهبر شهید، بشری خامنه‌ای دختر دیگر رهبر انقلاب به همراه دختر ۱۴ ماهه‌اش زهرا محمدی گلپایگانی و زهرا حدادعادل همسر سیدمجتبی خامنه‌ای مقام معظم رهبری از دیگر اعضای خانواده قائد امت بودند که در همان حملات به شهادت رسیدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه