وزیر جنگ آمریکا:

ایران انتخاب درستی نکرد

پیت هگست وزیر جنگ ایالات متحده آمریکا در پی سومین دور حملات به خاک ایران و نقض آتش‌بس و تفاهم ‌نامه اسلام آباد از سوی واشنگتن، تلاش کرد توپ از سرگیری حملات را به زمین تهران بیندازد و مدعی شد: ایران انتخاب نادرستی کرد.

پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، وزیر جنگ دولت دونالد ترامپ شامگاه شنبه به وقت محلی با ریتوئیت کردن بیانیه سنتکام درباره سومین دور حملات به خاک ایران، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: « ایران انتخاب نادرستی کرد. اکنون بهای آن را می‌پردازد.»

سنتکام شامگاه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: نیروهای فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) سومین دور حملات خود  علیه ایران را در هفته جاری میلادی در ساعت ۷:۱۵ عصر به وقت شرق آمریکا آغاز کردند.

سنتکام مدعی شد: این حملات پس از آن انجام شد که نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  آشکار به کشتی کانتینر بر «جی‌اف‌اس گلکسی» که با پرچم قبرس در حال عبور از تنگه هرمز بود، حمله کردند. یکی از اعضای غیرنظامی خدمه کشتی ناپدید شده و کشتی به دلیل آتش‌سوزی و آسیب شدید به موتورخانه، قادر به ادامه مسیر نیست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه