اسپانیا به انتقادات ترامپ واکنش نشان داد

پس از اینکه رئیس جمهور آمریکا در جریان شرکت در اجلاس ناتو در ترکیه، اسپانیا را به دلیل عدم مشارکت کافی در ناتو مورد انتقاد قرار داد، اسپانیا به این اظهارات واکنش نشان داد.

اسپانیا و امریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی در آنکارا همراه با مارک روته، دبیرکل ناتو گفت: «اسپانیا شریک وحشتناکی در ناتو است. آنها مشارکت نمی‌کنند. آنها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند. من هیچ ارتباطی با اسپانیا ندارم. لطفاً تمام تجارت با اسپانیا، از جمله بازدیدها را قطع کنید.»

به نقل از خبرگزاری نووستی، رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «حتی با آنها صحبت هم نکنید. آنها افراد بد و ناامیدکننده‌ای هستند.»

پس از این اظهارات انتقادی، دفتر نخست وزیر اسپانیا نیز اعلام کرد: «روابط دوجانبه بین ایالات متحده و اسپانیا برای هر دو کشور مفید است، چه در زمینه تجارت و چه در زمینه دفاعی.»

این تحول در اختلاف ترامپ با اسپانیا بر سر هزینه‌های دفاعی مادرید است. اسپانیا تنها عضو ناتو است که سال گذشته متعهد نشده بود تا سال ۲۰۳۵، پنج درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور دفاعی کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه