سرخط خبرها
  • تسهیلات بازآفرینی شهری؛ نوسازی بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی
  • رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است
  • تخریب ۲۷۶ ساختمان غیرمجاز در حریم تهران
  • کلید اولیه سؤالات کنکور منتشر شد
  • عبور رسانه ملی از بحران‌های متعدد با تکیه بر رویکرد تحولی
  • تولید سالانه ۵۸ هزار تن گوشت قرمز در استان تهران
  • کشف بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق
  • مشارکت ۶۶ هزار معلم در جشنواره نوآوری/ انتخاب ۲۹۵ اثر برتر از میان هزاران تجربه
  • ایران در نشست وزرای ورزش بریکس؛ پیشنهاد ۶گانه برای تحول در همکاری‌های ورزشی
  • نظام پزشکی: فعالیت پت شاپ‌ها در کشور غیر قانونی است
  • حوادث اربعین امسال ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۱۶ درصدی تلفات تصادفات در تهران/ ۵۰۰ دوربین جدید تا پایان سال نصب می‌شود
  • آغاز فروش خودرو‌های وارداتی
  • دادگستری: با سرقت‌های خشن و اوباش‌گری مماشات نمی‌کنیم
  • پرداخت معوقات بازنشستگان از ۹ شهریور
  • بقایی: اقدام فرانسه قابل توجیه نیست/ تأکید بر دیپلماسی مبتنی بر احترام متقابل

ترامپ مدعی خواستار پایان جنگ از سوی پوتین شد

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به تماس تلفنی‌اش با ولادیمیر پوتین گفت که رئیس‌جمهور روسیه می‌خواهد به جنگ اوکراین خاتمه دهد.

ترامپ و پوتین
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تماس تلفنی که روز شنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، داشت، گفت: «پوتین می‌خواهد به جنگ اوکراین پایان دهد و اوکراین هم می‌خواهد به آن پایان دهد و ما در حال مذاکره‌ایم و خواهیم دید که آیا می‌توانیم به این جنگ پایان دهیم یا خیر.»

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که تماس تلفنی‌اش با رئیس‌جمهور روسیه «بسیار خوب» بوده است.

ترامپ با بیان اینکه درگیری روسیه و اوکراین در نشست آتی ناتو در آنکارا، پایتخت ترکیه در روزهای هفتم و هشتم ژوئیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت، گفت: ما به نشست ناتو خواهیم رفت و در موردش صحبت خواهیم کرد و فکر می‌کنم به آن پایان خواهیم داد. فکر می‌کنم خیلی بیشتر از آنچه مردم تصور می‌کنند به حل درگیری اوکراین نزدیک شده‌ایم.

این سخنان در حالی عنوان شده است که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، عصر یکشنبه در گفت‌وگو با پاول زاروبین، خبرنگار سرشناس روسی، عنوان کرد: اوضاع در جبهه برای رژیم کی‌یف به‌ طور اجتناب‌ناپذیری رو به وخامت بوده و در این شرایط، به‌ویژه با کمک غرب، این رژیم برای هرگونه تحریک و حمله تروریستی آماده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه