سرخط خبرها
  • نورافکن و واسعی غایبان سپاهان مقابل استقلال هستند
  • سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
  • عملیاتی شدن استفاده از متانول به‌عنوان جزء اکسیژنه در ترکیب بنزین
  • تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
  • پایان قرارداد ۴۵ ساله اجاره بندرترکمن/ ساحل ۹۰۰ میلیاردی آزاد شد
  • کارگران ساختمانی مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور قرار می‌گیرند
  • تمدید زمان مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو
  • ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
  • رحمانی فینالیست شد/ اسمی به مرحله شانس رفت
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور طی ۵ روز آینده
  • طعنه عراقچی به ترامپ: این فیلم را قبلا دیده‌ایم

مراسم تشییع پیکر رهبر انقلاب در شبکه های تلویزیونی عربی زنده پخش می‌شود

مراسم تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران در تهران با حضور میلیونی مردم در حال برگزاری است.این مراسم با توجه به اهمیت و حجم آن مورد توجه رسانه های خارجی قرار گرفته و بسیاری از شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای در حال پخش زنده این مراسم هستند.

تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
به گزارش خبرگزاری موج

، این مراسم با توجه به اهمیت و حضور گسترده مردم در آن، به تیتر نخست اکثر رسانه های منطقه هم تبدیل شده و کمتر رسانه و شبکه ای است که آن را پوشش نداده است.

شبکه المیادین لبنان از ساعات نخست "آغاز مراسم در حال پخش مستقیم آن است و در عین پوشش خبری و تصاویر مراسم، با دعوت کارشناسانی از نقاط مختلف، بصورت زنده با آن ها در خصوص ابعاد این مراسم گفت و گو کرده است.

این شبکه اعلام کرد جمعیت شرکت کنندگان در مراسم تشییع پیکر رهبرشهید انقلاب در روز چهارم وداع، همچنان در حال افزایش است.

شبکه المسیره یمن نیز در حال پخش مستقیم این مراسم و تحلیل و تفسیر حضور مردمی در آن است؛ این شبکه در چندین قاب در حال نمایش مردم در مناطق مختلف تهران است.

شبکه الجزیره نیز امروز بارها در بخش های مختلف خبری خود این مراسم را پوشش داد و چند بار خبرنگار این شبکه قطری گزارش هایی میان جمعیت شرکت کننده در مراسم ارائه داد.

شبکه ماهواره ای الغدیر عراق نیز ضمن پخش مستقیم این مراسم گزارش داد فضای اشک و اندوه و فریاد انتقام در این مراسم غالب است.

شبکه المنار لبنان نیز از جمله شبکه های عربی است که به پخش مستقیم این مراسم از ساعات اول آغاز آن اقدام کرده و این مراسم و حضور مردم در آن را بی سابقه دانست.

شبکه تلویزیونی العربی نیز با پخش تصاویری از مراسم تشییع رهبر شهید ایران، حضور گسترده مردم در خیابان های تهران برای مشارکت در این مراسم را به تصویر کشید و از آن تحت عنوان تشییع میلیونی یاد کرد.

در تصاویری که از این شبکه پخش شد، صحنه هایی از حضور گسترده مردم در خیابان های مختلف تهران به نمایش در آمد که در آن تشییع کنندگان با در دست داشتن پرچم ایران شعار « یا حسین» و « الله اکبر » سر می‌دادند.

شبکه تلویزیونی الاتجاه عراق نیز با پخش تصاویری از مراسم تشییع رهبر شهید در تهران اعلام کرد: حضور میلیونی مردم مهر تاییدی بر وحدت ایرانی‌ها در رویارویی با دشمن صهیونیستی- آمریکایی است.

شبکه خبری العراقیه نیز با پخش مستقیم مراسم تشییع آقای شهید در تهران، جمعیت انبوه زنان و مردان در تهران را که پرچم و تصاویری از رهبر را به داست دارند، به تصویر کشید.

آیین باشکوه تشییع پیکر مطهر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم و فقید جمهوری اسلامی که در جریان جنگ تحمیلی دشمن امریکایی - صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نایل آمد، صبح امروز و بعد از دو روز اجتماع عظیم مردم برای وداع با ایشان، با حضور پرشور و میلیونی مردم پایتخت و دیگر نقاط متخلف ایران، آغاز شد.

مراسم ویژه ادای احترام رسمی سران و مقامات کشورهای مختلف و بزرگان ادیان و مذاهب جهان به رهبر شهید ایران اسلامی هم روز جمعه ۱۲ تیرماه در تهران برگزار شد.

پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب امروز (۱۵ تیرماه ۱۴۰۵) در پایتخت تشییع می شود و در روز سه‌شنبه(فردا) ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ در شهر مقدّس قم و روز پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ در مشهد مقدس تشییع و در حرم ملکوتی امام‌رضا (ع) به خاک سپرده می شود.

همچنین قرار است، پیکر رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه در شهرهای نجف و کربلا نیز تشییع شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه