سرخط خبرها
  • سه هزار میلیارد ریال برای ایمنی تردد کریدور راهبردی شرق تهران با روزانه ۷۰ هزار سفر
  • اصفهان جلودار هنر تعزیه در ایران است
  • لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا: خاتون بم با النصر همگروه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداری سایبری در ایام تشییع رهبر شهید ایران
  • سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است
  • مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته پرستاری در سامانه ۴۰۳۰ همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
  • پیش بینی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید برای برخی استان‌ها
  • طرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شود
  • تصویب ۲ رشته جدید راه‌آهن در شاخه کاردانش
  • اینترنت پایدار می باشد و قطعی نداریم
  • تعطیلی سه‌شنبه ۱۶ تیر ابلاغ شد
  • امکان ۷۰ هزار اسکان زائران تشییع در ۳۰۰ هزار بقعه متبرکه
  • پلمب ۲۶۸۰ مؤسسه غیرمجاز مداخله‌گر در درمان
  • تهران آماده پذیرش ۹۶۰ هزار خودرو شد
  • سامانه ۵ زبانه راهنمای زائران امام شهید آغاز به کار کرد
  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد
  • قیمت کنجاله سویا ۴۰ هزار تومان کاهش یافت
  • یک‌سوم جمعیت کشور تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
  • حضور هیئت‌های۴۰ کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود

استقبال سازمان ملل از تصمیم ایران و آمریکا برای کاهش تنش‌ها

الیزابت اسپهار، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور صلح‌سازی، ضمن استقبال از تصمیم تهران و واشنگتن برای کاهش تنش و خویشتنداری، بر لزوم پایبندی طرفین به تعهدات بین‌المللی برای جلوگیری از پیامدهای فاجعه‌بار درگیری نظامی تأکید کرد.

شورای امنیت
به گزارش خبرگزاری موج

، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور صلح‌سازی و حمایت از صلح، در نشست اخیر شورای امنیت که به درخواست بحرین تشکیل شد، با اشاره به درگیری‌های نظامی اخیر میان ایران و آمریکا با وجود امضای تفاهم‌نامه، اعلام کرد که این سازمان از تصمیم مشترک طرفین برای کاهش تنش و خویشتنداری استقبال می‌کند.

الیزابت اسپهار با تأکید بر اینکه این تصمیم روزنه‌ای از امید برای شتاب‌گیری مجدد دیپلماسی ایجاد کرده است، هشدار داد که وقایع اخیر یادآوری روشنی از شکنندگی وضعیت کنونی و خطرات جدی تشدید تنش‌هاست.

این مقام ارشد سازمان ملل با محکوم کردن قاطعانه تمام حملات علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، تصریح کرد که مناطق مسکونی، بنادر، تأسیسات انرژی، کشتی‌های تجاری و کارکنان دریایی باید مورد حفاظت قرار گیرند.

وی تأکید کرد که کشتیرانی تجاری نباید به عنوان ابزاری برای اعمال فشار مورد استفاده قرار گیرد و امنیت مسیرهای دریایی بین‌المللی نباید به خطر افتد، چرا که تلاش‌ها برای تثبیت مسیرهای تأمین جهانی و ازسرگیری جریان انتقال نفت، گاز و کالاهای حیاتی، برای کاهش فشار بر اقتصاد جهانی ضروری است.

در ادامه این بیانیه، سازمان ملل از گفت‌وگوهای جاری برای تقویت تضمین‌های مربوط به ناوبری ایمن در تنگه هرمز استقبال کرد و به گفت‌وگوی ۲۹ ژوئن میان ایران و عمان درباره اجرای مفاد تفاهم‌نامه اشاره داشت.

اسپهار با تشویق دو طرف به حفظ تعامل برای پیشبرد اجرای تفاهم‌نامه ۱۷ ژوئن، گستردگی تلاش‌های دیپلماتیک منطقه‌ای از سوی قطر، پاکستان و عمان را نشان‌دهنده حساسیت این مقطع زمانی دانست و بر لزوم هماهنگی سازنده برای مدیریت تنش‌های فوری و ایجاد زمینه‌های اعتماد‌سازی بلندمدت تأکید کرد.

این مقام سازمان ملل با اشاره به اینکه هر حمله یا رهگیری جدید، خطر بروز اشتباه در محاسبات را افزایش می‌دهد، هشدار داد که بازگشت به درگیری‌های تمام‌عیار پس از ماه‌ها تنش، پیامدهایی فاجعه‌بار برای مردم منطقه، صلح و امنیت بین‌المللی و اقتصاد جهانی به همراه خواهد داشت.

از این‌رو، سازمان ملل از همه طرف‌ها خواست نهایت خویشتنداری را به خرج دهند، از هرگونه اقدامی که آتش‌بس را تضعیف کرده یا مسیر دیپلماسی را مسدود می‌کند خودداری ورزند و به حقوق بین‌الملل پایبند باشند.

در پایان، بر اهمیت اراده سیاسی پایدار و حمایت متحد و یکپارچه شورای امنیت از دیپلماسی برای دستیابی به توافقی جامع و پایدار تأکید شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه