سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

تنش تازه در مرز کابل و اسلام‌آباد/ طالبان از حمله به مواضع داعش خبر داد

طالبان افغانستان مدعی شده است که با انجام حملات پهپادی، پایگاه‌های داعش شاخه خراسان در استان‌های بلوچستان و خیبر پختونخوا پاکستان را هدف قرار داده؛ ادعایی که همزمان با واکنش تند اسلام‌آباد و گزارش سرنگونی چند پهپاد مطرح شده است.

افغانستان و پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، نیروهای طالبان در افغانستان مدعی انجام حملات پهپادی علیه پایگاه‌های داعش شاخه خراسان در خاک پاکستان شده‌اند؛ ادعایی که در بحبوحه افزایش تنش‌های امنیتی میان کابل و اسلام‌آباد مطرح شده است.

بر اساس گزارش‌ها، این حملات مناطقی در استان‌های بلوچستان و خیبر پختونخوا پاکستان را هدف قرار داده است. در بیانیه‌ای که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، طالبان اعلام کرد این عملیات علیه مکان‌هایی انجام شده که به ادعای این گروه برای برنامه‌ریزی حملات خرابکارانه و اقدامات تروریستی علیه غیرنظامیان در داخل افغانستان مورد استفاده قرار می‌گرفت.

در همین بیانیه آمده است که مدرسه‌ای در منطقه ساران در ایالت خیبر پختونخوا نیز هدف حمله قرار گرفته و طالبان ادعا کرده است که این مکان به عنوان مخفیگاه عناصر داعش مورد استفاده قرار می‌گرفت. به گفته مقام‌های طالبان، در جریان این حملات چندین عضو داعش کشته شده‌اند و این عملیات هیچ تلفات غیرنظامی در پی نداشته است.

در مقابل، مقام‌های پاکستانی اعلام کردند چهار پهپاد متخاصم که از افغانستان به پرواز درآمده بودند در ایالت بلوچستان سرنگون شده‌اند. اسلام‌آباد همچنین به کابل هشدار داده است که در صورت ادامه اقدامات تحریک‌آمیز، نیروهای پاکستانی پاسخ سخت‌تری خواهند داد.

ارتش پاکستان در بیانیه‌ای مدعی شد شلیک پهپاد به خاک این کشور اقدامی عامدانه از سوی طالبان افغانستان برای حمایت از عناصر تروریستی مستقر در خاک افغانستان است. در این بیانیه همچنین ادعا شده است که چنین اقداماتی با هدف گمراه کردن افکار عمومی افغانستان انجام می‌شود و رفتار غیرمسئولانه طالبان تنها به مشکلات مردم این کشور می‌افزاید.

در مقابل، طالبان افغانستان پیش‌تر اعلام کرده بود که حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی این کشور موجب کشته شدن دست‌کم ۳۶ غیرنظامی و زخمی شدن ۱۶۳ نفر در سه استان شرقی افغانستان شده است.

پاکستان نیز اعلام کرده است که عملیات نظامی موسوم به «غضب للحق» که از سال گذشته علیه آنچه پناهگاه‌های امن تروریسم در خاک افغانستان می‌خواند آغاز کرده، همچنان ادامه دارد. در ماه‌های اخیر تنش‌ها میان کابل و اسلام‌آباد بر سر فعالیت گروه‌های مسلح در دو سوی مرز افزایش یافته و دو طرف بارها یکدیگر را به حمایت از گروه‌های مسلح متهم کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه