سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

واکنش کره جنوبی به حصارکشی جدید کره شمالی در مرز

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی با محکوم کردن تشدید حصارکشی کره شمالی در نزدیکی مرز دو کشور، این اقدام را نقض توافق‌نامه آتش‌بس دانست و از ادامه همکاری با سازمان ملل برای بررسی موضوع خبر داد.

کره جنوبی و کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی تشدید حصارکشی کره شمالی در نزدیکی مرز دو کشور را نقض توافق‌نامه آتش‌بس دانست و اعلام کرد نیروهای نظامی فعالیت‌های ارتش کره شمالی را در امتداد منطقه مرزی به دقت زیر نظر دارند و همکاری با سازمان ملل برای پاسخ به این موضوع ادامه دارد.

کره جنوبی روز دوشنبه حصارکشی مرزی تشدید شده کره شمالی را نقض توافق‌نامه آتش‌بس که به جنگ ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ کره پایان داد محکوم کرد.

این انتقاد پس از آن مطرح شد که گزارش‌هایی درباره احداث حصار در فاصله‌ای بسیار نزدیک به مرز بین دو کره منتشر شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، منابع نظامی اعلام کرده‌اند پیونگ‌یانگ حصارهای سیم‌خاردار را تنها در فاصله ۸۰ تا ۹۰ متری از خط مرزی نظامی که دو کره را از یکدیگر جدا می‌کند نصب کرده است.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: نصب موانع توسط ارتش کره شمالی در امتداد خط مرزی نظامی نقض آشکار توافق‌نامه آتش‌بس است و ارتش ما به همکاری نزدیک با فرماندهی سازمان ملل برای پاسخ‌گویی به این اقدام ادامه خواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: نیروهای نظامی کره جنوبی فعالیت‌های ارتش کره شمالی را در امتداد منطقه مرزی به دقت زیر نظر دارند و تدابیر لازم برای حفظ امنیت مرزی اتخاذ شده است.

پیونگ‌یانگ تاکنون واکنشی به بیانیه سئول نشان نداده است.

کره جنوبی استقرار تجهیزات دفاعی کره شمالی در نزدیکی مرز را نقض توافق‌نامه آتش‌بس می‌داند، زیرا منطقه غیرنظامی به عنوان یک منطقه حائل به طول دو کیلومتر در هر طرف خط مرزی نظامی گسترش یافته تا استقرار نیروها و سلاح‌های سنگین در این محدوده محدود شود.

در عین حال کره جنوبی نیز حصارهای تاکتیکی برای اتصال پاسگاه‌های خط مقدم ایجاد کرده است اما گزارش‌ها نشان می‌دهد این حصارها به اندازه موانع کره شمالی به خط مرزی نظامی نزدیک نیستند.

در مقابل، فرماندهی سازمان ملل که مسئول اجرا و نظارت بر توافق‌نامه آتش‌بس است در بیانیه‌ای جداگانه رویکردی محتاطانه اتخاذ کرد و اعلام کرد اقدامات مرزی به خودی خود نقض توافق‌نامه محسوب نمی‌شوند.

در این بیانیه خاطر نشان شد: فرماندهی سازمان ملل در موقعیت مقتضی نگرانی‌های مرتبط با آتش‌بس را از طریق سازوکارهای تعیین‌شده بررسی می‌کند و همچنان متعهد به حفظ صلح و ثبات در شبه‌جزیره کره است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه