سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

نروژ برای ممنوعیت تجارت با شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری لایحه داد

وزارت امور خارجه نروژ روز جمعه اعلام کرد که پیشنهادی برای تصویب قانونی ارائه کرده است که تجارت با شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری را ممنوع می‌کند.

نروژ برای ممنوعیت تجارت با شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری لایحه داد
به گزارش خبرگزاری موج

، به نوشته اسپوتنیک، در این بیانیه آمده است: «شهروندان و شرکت‌های نروژی نباید در حفظ شهرک‌های غیرقانونی مشارکت داشته باشند. هم چنین از امروز وزارت امور خارجه آغاز روند مشورت عمومی درباره لایحه‌ای جدید را اعلام می‌کند که تجارت کالاهای تولیدشده در شهرک‌های اسرائیلی واقع در فلسطین را که ناقض قوانین بین‌المللی هستند، ممنوع می‌سازد.»

بر اساس این بیانیه، این لایحه شامل ممنوعیت واردات و صادرات کالا از شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری، همچنین ممنوعیت خرید املاک و ارائه خدمات مرتبط با ساخت‌وساز و فروش املاک در این شهرک‌ها است.

وزارت امور خارجه نروژ قصد دارد خرید شرکت‌هایی را که دفتر مرکزی و تاسیسات تولیدی آن‌ها در شهرک‌های اسرائیلی قرار دارد، ممنوع کند.

در این بیانیه به نقل از «اسپن بارت ایده» وزیر امور خارجه نروژ آمده است: «شهرک‌های اسرائیلی در فلسطین ناقض قوانین بین‌المللی هستند. ما قصد داریم تجارت با این شهرک‌های غیرقانونی را ممنوع کنیم. دولت با ارائه ممنوعیت‌های الزام‌آور قانونی، به‌روشنی اعلام می‌کند که شهروندان و شرکت‌های نروژی نباید از فعالیت‌هایی که به تداوم شهرک‌سازی غیرقانونی اسرائیل در فلسطین کمک می‌کند، سود ببرند یا از آن حمایت کنند.»

فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری همچنان یکی از اصلی‌ترین موارد اختلاف میان اسرائیل از یک سو و جامعه بین‌المللی و تشکیلات خودگردان فلسطین از سوی دیگر است. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه