سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

اعتراف صریح ترامپ:

برای جلوگیری از رکود اقتصاد جهان با ایران توافق کردم

دونالد ترامپ با تأکید بر اینکه توافق اخیر با ایران برای جلوگیری از رکود اقتصاد جهانی ضروری بوده، اعلام کرد که بازارهای جهانی به این صلح واکنش مثبت نشان داده‌اند.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره توافق با ایران، انگیزه اصلی خود از این تفاهم را جلوگیری از سقوط اقتصاد جهانی عنوان کرد. وی با اشاره به تبعات سنگین تداوم جنگ، اعتراف کرد که ادامه آن می‌توانست به یک فاجعه اقتصادی بزرگ منجر شود.

ترامپ با بیان اینکه «بازار سهام از همه باهوش‌تر است»، تصریح کرد: «هر بار که صحبت از صلح به میان آمد، شاخص‌های بورس رشد کردند. من نمی‌خواستم اقتصاد به فاجعه برسد.» وی ضمن انتقاد از جریان‌های جنگ‌طلب، ادعاهای آن‌ها برای تداوم حملات را غیرمنطقی خواند و افزود: «هیچ کشوری از ما نخواست که بمب‌های بیشتری بریزیم؛ فقط آدم‌های احمق چنین حرفی می‌زنند. اگر این توافق نبود، می‌توانستیم هفته‌ها یا سال‌ها به حملات ادامه دهیم، اما در آن صورت تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شد.»

بخش قابل‌توجهی از صحبت‌های ترامپ به حادثه حمله به مدرسه در میناب در روزهای نخست تجاوز نظامی اختصاص داشت. وی در پاسخ به پرسشی درباره مسئولیت دولت آمریکا در این فاجعه که منجر به جان باختن تعدادی از کودکان شد، با پذیرش تلویحی این رویداد گفت: «به هر حال اشتباهاتی در جنگ رخ می‌دهد؛ جنگ زشت است.» او تأکید کرد که این موضوع اکنون در دست بررسی است و از «پیت هگزت»، وزیر جنگ آمریکا، خواسته تا جزئیات آن را پیگیری کند.

در نهایت، رئیس‌جمهور آمریکا در موضعی متفاوت نسبت به گذشته، بر حق ایران در داشتن توان موشکی صحه گذاشت. وی اظهار داشت: «ایرانی‌ها باید تعدادی موشک داشته باشند، چرا که دیگر کشورها نیز از این امکانات برخوردارند.» این اظهارات پس از گذشت چهار ماه از درگیری‌های نظامی، بمباران پایگاه‌های آمریکا در منطقه و حملات موشکی متقابل به رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده تغییری آشکار در ادبیات دیپلماتیک واشینگتن در قبال تهران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه