سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

اعتراف صریح ترامپ:

برای جلوگیری از رکود اقتصاد جهان با ایران توافق کردم

دونالد ترامپ با تأکید بر اینکه توافق اخیر با ایران برای جلوگیری از رکود اقتصاد جهانی ضروری بوده، اعلام کرد که بازارهای جهانی به این صلح واکنش مثبت نشان داده‌اند.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره توافق با ایران، انگیزه اصلی خود از این تفاهم را جلوگیری از سقوط اقتصاد جهانی عنوان کرد. وی با اشاره به تبعات سنگین تداوم جنگ، اعتراف کرد که ادامه آن می‌توانست به یک فاجعه اقتصادی بزرگ منجر شود.

ترامپ با بیان اینکه «بازار سهام از همه باهوش‌تر است»، تصریح کرد: «هر بار که صحبت از صلح به میان آمد، شاخص‌های بورس رشد کردند. من نمی‌خواستم اقتصاد به فاجعه برسد.» وی ضمن انتقاد از جریان‌های جنگ‌طلب، ادعاهای آن‌ها برای تداوم حملات را غیرمنطقی خواند و افزود: «هیچ کشوری از ما نخواست که بمب‌های بیشتری بریزیم؛ فقط آدم‌های احمق چنین حرفی می‌زنند. اگر این توافق نبود، می‌توانستیم هفته‌ها یا سال‌ها به حملات ادامه دهیم، اما در آن صورت تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شد.»

بخش قابل‌توجهی از صحبت‌های ترامپ به حادثه حمله به مدرسه در میناب در روزهای نخست تجاوز نظامی اختصاص داشت. وی در پاسخ به پرسشی درباره مسئولیت دولت آمریکا در این فاجعه که منجر به جان باختن تعدادی از کودکان شد، با پذیرش تلویحی این رویداد گفت: «به هر حال اشتباهاتی در جنگ رخ می‌دهد؛ جنگ زشت است.» او تأکید کرد که این موضوع اکنون در دست بررسی است و از «پیت هگزت»، وزیر جنگ آمریکا، خواسته تا جزئیات آن را پیگیری کند.

در نهایت، رئیس‌جمهور آمریکا در موضعی متفاوت نسبت به گذشته، بر حق ایران در داشتن توان موشکی صحه گذاشت. وی اظهار داشت: «ایرانی‌ها باید تعدادی موشک داشته باشند، چرا که دیگر کشورها نیز از این امکانات برخوردارند.» این اظهارات پس از گذشت چهار ماه از درگیری‌های نظامی، بمباران پایگاه‌های آمریکا در منطقه و حملات موشکی متقابل به رژیم صهیونیستی، نشان‌دهنده تغییری آشکار در ادبیات دیپلماتیک واشینگتن در قبال تهران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه